Βρέθηκε λύση στο προβλημα ηλεκτροδοτησης του ΤΟΕΒ. Τι ζητά απο τους παραγωγούς ο προεδρος.

Λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων, φαίνεται πως βρέθηκε  σύμφωνα με όσα δήλωσε στην paramythia-online.gr o πρόεδρος του ΤΟΕΒ Παραμυθιάς, Στέργιος Αναστασίου. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί...

Λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων, φαίνεται πως βρέθηκε  σύμφωνα με όσα δήλωσε στην paramythia-online.gr o πρόεδρος του ΤΟΕΒ Παραμυθιάς, Στέργιος Αναστασίου. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί μονό αν οι παραγωγοί που έχουν χρέη προς τον ΤΟΕΒ, πληρώσουν ή ρυθμίσουν τα ποσά που οφείλουν στον οργανισμό.

Υπενθυμίζουμε πως τας χρέη του ΤΟΕΒ Παραμυθιάς προς την ΔΕΗ είχαν ξεπεράσει τις 700.000 ευρώ με την διακοπή της παροχής ρεύματος στα αντλιοστάσια να έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία των παραγωγών να σπείρουν τα αγροτεμάχια τους

Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Παραμυθιάς, καλεί τους παραγωγούς να εξοφλήσουν τα χρέη τους στο επόμενο πεντάμηνο, ώστε ο οργανισμός να μπορέσει και να υλοποιήσει τις απαιτήσεις της ΔΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέργιος Αναστασίου, δήλωσε στην paramythia-online.gr:

Tη νέα αρδευτική περίοδο, τα αντλιοστάσια θα ηλεκτροδοτηθούν και θα λειτουργήσουν κανονικά, σύμφωνα με τη διαβεβαίωση που είχαμε από τη Δ.Ε.Η., ότι δεν θα μας κόψει το ρεύμα. Όσοι αγρότες καλλιεργητές επιθυμούν να καλλιεργήσουν τα αγροτεμάχιά τους, θα πρέπει μέχρι τον ερχόμενο Μάιο, να έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους προς τον Οργανισμό μας, ήτοι, οφειλές προηγουμένων ετών και προκαταβολή για τη νέα αρδευτική περίοδο, προκειμένου κι ο Οργανισμός μας με τη σειρά του, να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του κυρίως έναντι της Δ.Ε.Η.

In this article

Join the Conversation