Tοποθέτηση της Περιφερειακης Συμβούλου Αντιγόνης Φίλη, στην συναντηση με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΕΜΠ

Προσωπικά, ως περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου αλλά και ως δημότης Σουλίου, καλωσορίζω τους Καθηγητές και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Μετσοβίου Πολυτεχνίου στην πρωτεύουσα του δήμου Σουλίου της Περιφέρειας Ηπείρου...

Είναι αλήθεια πως πολλοί από εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά και κυρίως στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουμε οράματα για τον τόπο μας, χωρίς όμως να διαθέτουμε την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση όπως εσείς. Είναι λοιπόν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να ακούσουμε τις δικές εμπεριστατωμένες προτάσεις και να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Εμείς ως περιφερειακή αρχή, έχουμε συντάξει το επιχειρησιακό μας πρόγραμμα με σκοπό την αποτύπωση στρατηγικών στόχων όπως η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής στο σύνολό της. Χαιρετίζουμε τη σημερινή ημερίδα με την υπόσχεση να σταθούμε αρωγοί στο δήμο Σουλίου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, συμπεριλαμβάνοντας κατά το δυνατόν τις προτάσεις σας στο επιχειρησιακό μας πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας όπως κάναμε ήδη με συνέπεια και ευθύνη στην πρώτη μας θητεία στο τιμόνι της περιφέρειας Ηπείρου.

In this article

Join the Conversation