Στην Μονεμβασιά με την Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, διοργανώνει, στην διήμερη εκδρομή στη: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ–ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΓΥΘΕΙΟ στις 20 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και 21 Ιουνίου 2015, ημέρα Κυριακή, με το...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, διοργανώνει, στην διήμερη εκδρομή στη: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ–ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΓΥΘΕΙΟ στις 20 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και 21 Ιουνίου 2015, ημέρα Κυριακή, με το ταξιδιωτικό Γραφείο «Μαυρογιάννης Τravel»

Το πρόγραμμα:
1η Ημέρα Αναχώρηση 7.30 από Αθήνα –Πλατεία Μεταξουργείου, Ξενοδοχείο STANLEY- για Αρτεμίσιο, στάση για καφέ και συνέχεια για Σπάρτη με μικρή στάση. Επόμενος προορισμός μας η ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, με επίσκεψη στην όμορφη καστροπολιτεία, με αξιοθέατα την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, το σπίτι του Ρίτσου και βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Χρόνος για μεσημεριανό φαγητό και μπάνιο και αναχώρηση για την όμορφη πόλη της ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο «ΜΑΝΗ» και διανυκτέρευση.
2η Ημέρα Αναχώρηση-μετά το πρωινό-για τα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη και συνέχεια για το παραθαλάσσιο χωριό ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ, παραμονή για καφέ-ούζο και αναχώρηση για το ΓΥΘΕΙΟ. Χρόνος για φαγητό και επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή 50 ευρώ/ανά άτομο (συμπεριλαμβάνονται: μεταφορά, διαμονή στο ξενοδοχείο με πρωινό και το εισιτήριο των σπηλαίων) με δυνατότητα δύο μονών / διπλού στα δίκλινα δωμάτια και με επιβάρυνση μονόκλινου +15 ευρώ.

In this article

Join the Conversation