Αντρέας Σπυρόπουλος: Το στοιχημα ειναι η συνεργασια με τις δημοκρατικές δυνάμεις +Ηχητικό

Με αφορμή το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το μέλος Κεντρικής επιτροπής  Αντρέας Σπυρόπουλος, μίλησε στον Prisma 95,1 και τον Κώστα Καζαντζίδη για όσα ειπώθηκαν στο συνέδριο σχετικά με την...

Με αφορμή το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το μέλος Κεντρικής επιτροπής  Αντρέας Σπυρόπουλος, μίλησε στον Prisma 95,1 και τον Κώστα Καζαντζίδη για όσα ειπώθηκαν στο συνέδριο σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσει το κόμμα από εδώ και στο εξής.

Αρχικά ο Αντρέας Σπυρόπουλος κάνοντας λόγο για την ελάχιστη σημασία που προσέδωσαν τα ΜΜΕ για την διεξαγωγή του συνεδρίου και συγχρόνως σχολιάζοντας ότι ήταν κάτι αναμενόμενο καθώς πλέον το ΠΑΣΟΚ έχει καθιερωθεί ως ένα μικρό κόμμα, τόνισε ποια θα είναι η προοπτική διεύρυνσης συμφώνα με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.

«Η επικρατούσα άποψη στο συνέδριο αφορούσε την μετεξέλιξη της παράταξης , η οποία θα συνοδεύεται από μια διερεύνηση στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε « Το κόμμα πηρέ την απόφαση ότι πρέπει  να ξεκινήσουμε μια έντονη κουβέντα με τις υπόλοιπες δυνάμεις,  ώστε να κατευθυνθούμε σε ένα ευρύτερο συνέδριο με τις δημοκρατικές δυνάμεις . Στο ΠΑΣΟΚ, όπως και στα υπόλοιπα κόμματα, τα προηγούμενα χρόνια αποφάσιζε ο πρόεδρος για τα πάντα και τα όργανα δεν είχαν βαρύνουσα σημασία . Πλέον αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, η προοπτική της παράταξης θα διακρίνεται πλέον από τη συλλογικότητα της.»

Ακούστε την τοποθέτηση του δεύτερου σε ψήφους στην Κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

In this article

Join the Conversation