Κόμμα ιδρύει ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Το ανακοινώνει αύριο

Στην ίδρυση ενός νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου αναμένεται να προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεσπρωτός πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ανακοίνωση...

Στην ίδρυση ενός νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου αναμένεται να προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεσπρωτός πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ανακοίνωση του νέου σχήματος, πιθανά υπό το όνομα «Δημοκρατικό Κόμμα», θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στο Ηράκλειο Κρήτης ενώ σε πρώτη φάση, θα ηγηθεί ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κόμμα θα κινείται στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο και θα συγκροτείται κυρίως από νέα πρόσωπα, τα οποία θα συνεπικουρούν παλαιότερα πολιτικά στελέχη.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος το είχε προαναγγείλει από τον χειμώνα που πέρασε, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε τι ρόλο θα αναλάβει ο ίδιος ή αν θα εμπλακεί ο γιος του.

“Να δούμε κι επιτέλους να πούμε την αλήθεια: Για την Ελλάδα και τους Ελληνες, ο χρόνος έχει προ πολλού εξαντληθεί. Ο,τι απομένει και ό,τι αρθρώνεται από το πολιτικό σύστημα δεν είναι πλέον παρά παραπαίοντες λόγοι, ως εύγλωττοι καταθλιπτικοί δείκτες εγγενούς ανεπάρκειας ποικίλων «παραγόντων», οι οποίοι, αυτοπεριδινούμενοι, απλώς αναμηρυκάζουν εαυτούς. Επιτείνοντας τη σύγχυση, μοχλεύοντας πάθη, οξύνοντας διαγκωνισμούς κι επιλιπαίνοντας αποσαθρωτικά σύνδρομα. Διχαστικά, με ολεθρίως εμφυλιοπολεμικές δυναμικές. Προπαντός όμως ανίκανοι να επιχειρήσουν υπερβάσεις και να διαμορφώσουν νέες προοπτικές” ειχε αναφέρει μολις πριν απο μια εβδομάδα ο Θεσπρωτός πολιτικός.

In this article

Join the Conversation