Αλέκος Παπαδόπουλος: Το ΟΧΙ σημαίνει χρεοκοπία

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στους Σία Κοσιώνη και Αλέξη Παπαχελά, μίλησε το βράδυ της Κυριακής ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Όπως ήταν φυσικό την συζήτηση μονοπώλησαν οι τελευταίες...

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στους Σία Κοσιώνη και Αλέξη Παπαχελά, μίλησε το βράδυ της Κυριακής ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

Όπως ήταν φυσικό την συζήτηση μονοπώλησαν οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις, με τον Θεσπρωτό πολιτικό να κάνει λόγο για πορεία θανάτου της χώρας, ενώ τόνισε πως αν επικρατήσει το όχι υπάρχει κατάσταση χρεοκοπίας.

“Υπάρχει ένας λαός που πηγαίνει στο γκρεμό και θα πρέπει να καταλάβει πως το ναι η όχι είναι ναι η όχι στην Ευρώπη και στο Ευρώ” σημείωσε ο θεσπρωτός πολιτικός και συνέχισε:

Για το δημοψήφισμα:
Το δημοψήφισμα είναι θεσμική παρωδία με παραπλανητικό ερώτημα. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν έπρεπε να το δεχτεί και αν είχε πιεστεί έπρεπε να παραιτηθεί. Πως είναι δυνατόν να διακοπούν οι συνομιλίες για να κάνουν δημοψήφισμα; Την Κυριακή διαλέγουμε ανάμεσα στην χρεοκοπία και στο περιθώριο για ανασύνταξη της χώρας.

Για τον Βαρουφάκη:
Είχα πει στον Γιάννη Βαρουφάκη πριν από πολλά χρόνια πως αν γίνει υπουργός και υλοποιήσει τις απόψεις του, θα χρεοκοπήσει την χώρα.

Για την Κυβέρνηση:
Επί 6 μήνες έχουν βομβαρδίσει τον λαό με ψέματα. Πρέπει να ξεκινήσει ο καθαρός λόγος. Έχει ευκαιρία η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την κατάσταση και με πολιτική ανδρεία και αρετή να κλείσει το δεύτερο πρόγραμμα με μια συμφωνία αφού έτσι και αλλιώς το 80% είναι προτάσεις της κυβέρνησης.

Για την δραχμή και τις τράπεζες:
Αν πάμε στην δραχμή χάνουμε τα πάντα.  Η απόφαση για το κλείσιμο των τραπεζών δεν είναι τεχνικό θέμα. Ποιος μπορεί να μας πει πως και μετά την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξουν οι τράπεζες.

Για την πολιτική του ιστορία:
Το σύστημα που υπηρέτησα έριξε την χώρα στα βράχια. Όταν μιλούσα για θωράκιση της οικονομίας στην είσοδο του Ευρώ, με θεωρούσαν γραφικό

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/banner_zakelina.jpg

In this article

Join the Conversation