O Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ξηρολόφου για το Χριστουγεννιάτικο χωριό +ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ήμερο Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Ξηρόλοφο Παραμυθιάς ! Η εκδήλωση του εκπολιτιστικού συλλόγου Ξηρολοφιτών κατάφερε να προσελκύσει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θεσπρωτίας (...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ήμερο Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Ξηρόλοφο Παραμυθιάς ! Η εκδήλωση του εκπολιτιστικού συλλόγου Ξηρολοφιτών κατάφερε να προσελκύσει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θεσπρωτίας ( Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Βασιλικό,Φιλιάτες ,Νεραΐδα, Μαργαρίτι ,Πρέβεζα κ.α ) και δικαίως καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή του νομού μας , φθάνοντας η φήμη της στα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια STAR και MEGA όπου έγινε αναφόρα της εκδήλωσης στο δελτίο ειδήσεων.

Η κοπιαστική εθελοντική δουλειά της ομάδας του συλλόγου Ξηρολοφιτών που προετοιμάζονταν δυο μισή μήνες τώρα , απέδωσε και με το παραπάνω . Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους δικούς μας ανθρώπους , του «τρελούς» μας συνοδοιπόρους που στηρίζουν με το μεράκι , την αγάπη και το πάθος τους , την προσπάθεια του συλλόγου για γιορτινή ατμόσφαιρα τις άγιες αυτές ημέρες .

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις , την κυρία Κυριακή Σαλιβέρου , τα παιδιά της χορωδίας , τον μάγο μας, τον Βαγγέλη Μπάμπα , την Λαμπρινή Ιωάννου , την Κατερίνα Ιωάννου , την θεατρική ομάδα «Μέσα Από Την Τέχνη» και τα παιδιά της μουσικής μπάντας !

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας Paramythia-online.gr, Περιοδικό Step, 892.gr Ραδιο Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτικός Παλμός, Fanari Press και φυσικά όλους όσους επισκέφτηκαν το χριστουγεννιάτικο χωριό Ξηρολόφου. Η μεγάλη συμμετοχή μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο , βασισμένοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις .

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δημο Σουλίου για την παραχώρηση του χώρου της πλατείας για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. O Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχου Ξηρολοφιτών «Ο ΚΟΚΚΥΤΟΣ» εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Το ΔΣ του
Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ξηρολόφου


In this article

Join the Conversation