Καυστική ανακοίνωση του πρ. του δικηγορικού συλλόγου για την επίσκεψη του υφυπουργού εργασίας

Με καυστικό τρόπο, αντιδρά ο προεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κ. Σιντόρης, στην επίσκεψη του υφυπουργού εργασίας Αναστάσιου Πετρόπουλου στην Παραμυθιά και την Ηγουμενίτσα, με σκοπό την παρουσίαση του...

Με καυστικό τρόπο, αντιδρά ο προεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κ. Σιντόρης, στην επίσκεψη του υφυπουργού εργασίας Αναστάσιου Πετρόπουλου στην Παραμυθιά και την Ηγουμενίτσα, με σκοπό την παρουσίαση του Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νόμου.

“Αν δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, ή Φάρσα που την εμπνεύστηκαν κάποιοι σε κάποια σκοτεινά γραφεία, για δικούς τους λόγους, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ. Σιντόρης αναφερόμενος στο σχετικό κάλεσμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου:

«Έλαβα στο Γραφείο μου με την ένδειξη: «ΠΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», πρόσκληση από τη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Πρόσκληση- Σας προσκαλούμε το Σάββατο 25-6-2016 στις 02.00 μ.μ. στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας. Παρουσίαση – Συζήτηση με τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς για το νέο Ασφαλιστικό- Φορολογικό Νόμο. ‘
Ομιλητής : ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος.
Με εκτίμηση,
Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας»

Αν δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, ή Φάρσα που την εμπνεύστηκαν κάποιοι σε κάποια σκοτεινά γραφεία, για δικούς τους λόγους, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά !!

– Μια κυβέρνηση και ένα Πολιτικό Κόμμα, που επί επτά μήνες τώρα, που το Δικηγορικό Σώμα, αλλά και οι λοιποί επαγγελματικοί και Επιστημονικοί φορείς, βρίσκονται κυριολεκτικά «στα κάγκελα» , το μόνο που έκανε ήταν η κατασυκοφάντηση και λοιδορία, σε έναν αγώνα επιβίωσης που δίναμε καθημερινά.
Οι άνθρωπο αυτοί που προχώρησαν στην ψήφιση ενός νόμου, που αποτελεί λαιμητόμο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες
Αυτοί που θα προκαλέσουν, με το νόμο που ψήφισαν, μαζική έξοδο νέων ανθρώπων από το επάγγελμα
Αυτοί που είναι υπαίτιοι για την διάψευση των ονείρων νέων επιστημόνων και ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ , και να εξηγήσουν σε αυτούς τους νέους ανθρώπους, που έκαναν όνειρα και θυσίες για ένα καλύτερο μέλλον, γιατί τους φέρνουν σε αυτή την κατάσταση.
ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ να καλούν σε συζήτηση- Ενημέρωση, κατόπιν εορτής, και με δεδομένη την ψήφιση αυτού του εκτρώματος που λέγεται ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ?
ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ?
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΙΝΤΟΡΗΣ
In this article

Join the Conversation