BINTEO: Η Παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Παντούλα “Κοσμάς ο Αιτωλός τα εικονογραφικά 1779 – 1961”

Το νέο του βιβλίου “Κοσμάς ο Αιτωλός τα εικονογραφικά 1779 – 1961” παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, ο φιλόλογος – ερευνητής και πρώην...

Το νέο του βιβλίου “Κοσμάς ο Αιτωλός τα εικονογραφικά 1779 – 1961” παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, ο φιλόλογος – ερευνητής και πρώην βουλευτής, Μιχάλης Παντούλας.

Η εκδήλωση εντασσόταν στις εκδηλώσεις μνήμης για τους 49 προκρίτους Παραμυθιάς και συνδιοργανώθηκε από τον δήμο Σουλίου, την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς και τον Φιλοπρόοδο Όμιλο.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ.κ. Τιτος, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, ο αντιπεριφεριάρχης Νικόλας Κάτσιος και οι πρώην δήμαρχοι Παραμυθιάς και Ηγουμενίτσας Ευάγγελος Κάτσιος και Γεώργιος Κάτσινος αντίστοιχα.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο πρόεδρος της “Αρωγής” Δημήτριος Δημητρίου, ενώ για το βιβλίο μίλησε ο ηγούμενος της Ι.Μ Γηρομερίου, αρχ. Μεθόδιος Ντελλης καθώς και ο καθηγητής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Παναγιώτης Τσαμάτος. Χαιρετισμό απεύθυναν ως συνδιοργανωτές, ο Μητροπολίτης, η Δήμαρχος καθώς και πρόεδρος του ΦΟΠ .

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικές εικόνες από την παρουσίαση του βιβλίου


In this article

Join the Conversation