Οι σύνεδροι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο 2ο συνεδριο του κόμματος. Όλα τα ονόματα.

Oλοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες, σε όλες τις οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ του νομού Θεσπρωτίας, με την εκλογή των αντιπροσώπων για το 2o συνεδριο του κόμματος. Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινήσουν...

Share

Oλοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες, σε όλες τις οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ του νομού Θεσπρωτίας, με την εκλογή των αντιπροσώπων για το 2o συνεδριο του κόμματος.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινήσουν στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο στις 13 Οκτωβρίου με την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και θα ολοκληρωθούν στις 16 Οκτωβρίου.

Οι αντιπρόσωποι της Θεσπρωτίας για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εξής:

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΜ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
– ΓΙΩΓΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΤΑΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΡΟΒΙΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΜΟΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΖΑΦΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΖΟΥΡΤΖΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΣΤΥΡΟΠΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΜ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
ΒΙΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΡΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΜ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην σχετική ανακοινωση ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, αναφέρει: «Μέσα σε πνεύμα ενότητας και προβληματισμού για τις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει  το κόμμα μετά την ανάληψη και κυβερνητικής ευθύνης, με σκέψεις για την πορεία της Αριστεράς σε Ελλάδα και  Ευρώπη, με προτάσεις και απόψεις για τον νέο προγραμματικό  μας λόγο, την σχέση του κόμματος  με την κοινοβουλευτική ομάδα και την κυβέρνηση, και μια σειρά άλλα θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία, ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες, σε όλες τις οργανώσεις του νομού Θεσπρωτίας, με την εκλογή των αντιπροσώπων.»

http://www.paramythia-online.gr/images/stories/banner-psistiri-9-16.jpg

In this article

Join the Conversation