Συγχαρητήρια επιστολή της Δημάρχου και του προεδρου ΑΡΩΓΗΣ προς την ΘΕΑΤΟ

Με την ολοκλήρωση του μήνα θεατρικής δημιουργίας ¨θεατρικός Νοέμβρης¨ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο ¨ΘΕΑΤΟ¨ για την απόλυτη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία. Άλλωστε η συμμετοχή...

Με την ολοκλήρωση του μήνα θεατρικής δημιουργίας ¨θεατρικός Νοέμβρης¨ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο ¨ΘΕΑΤΟ¨ για την απόλυτη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Άλλωστε η συμμετοχή του κόσμου δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας σε αυτό το πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η θεατρική παιδεία καλλιεργεί προσωπικότητες και ανεβάζει τον πολιτιστικό δείκτη ενός τόπου και ότι ο πολιτισμός είναι η ουσιαστική έκφραση της ψυχής ενός λαού.

Απόρροια απόδειξης πολιτισμού αποτελούν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν ως σκοπό να δώσουν ζωή ,να καλλιεργήσουν και να διαμορφώσουν ήθη, έθιμα και αξίες.

Ο Δήμος μας πιστός σε αυτές τις πολιτιστικές αξίες στήριζε και θα στηρίζει, με την διοργάνωση ή την συνδιοργάνωση με άλλους φορείς, τις προσπάθειες αυτές που συμβάλλουν στην ανάδειξη όχι μόνο του πολιτισμού αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε στη ΘΕΑΤΟ για τα 20 χρόνια δημιουργίας της ,χρόνια πολλά ,καλή και δημιουργική συνέχεια.


Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ Δήμου Σουλίου Δημητρίου Δημήτριος
http://www.paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/banner_kath_giorgos_raptis_a.jpg
In this article

Join the Conversation