Στην έκθεση παραδοσιακών τροφίμων «GRECKA PANORAMA», το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «GRECKA PANORAMA» και διοργανώθηκε στη Βαρσοβία, το διάστημα 03-04/12/2016....

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «GRECKA PANORAMA» και διοργανώθηκε στη Βαρσοβία, το διάστημα 03-04/12/2016.

Η έκθεση αφορούσε παραγωγούς και εμπόρους παραδοσιακών και ποιοτικών τροφίμων και ποτών και φρούτων.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κο Αλέξανδρο Πάσχο, τον Γενικό Γραμματέα κο. Καλιαμούρη Κωνσταντίνο και το μέλος του Δ.Σ. κο. Τσάτσα Χαρίλαο. Εκθεσιακή παρουσίαση πραγματοποιήθηκε για επιχειρήσεις αρωματικών φυτών και βοτάνων, προϊόντων μελιού, των συσκευαστηρίων μανταρινιών λοιπών αγροτικών προϊόντων Θεσπρωτίας, προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας και του Τουριστικού προϊόντος του Νομού.

Κατά την εκθεσιακή προβολή εκδηλώθηκε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους κλάδους που προβλήθηκαν και αναμένεται το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον τους να μετατραπεί σε συνεργασίες και εξαγωγές προς την Πολωνία.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας επιθυμεί να ευχαριστήσει – τα μέλη του, που τόλμησαν να κάνουν το επόμενο βήμα προς την επίτευξη του στόχου ανάπτυξης Εξωστρέφειας, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τον νομό μας, – την Περιφέρεια Ηπείρου και ειδικά τον Περιφερειάρχη κο Αλέξανδρο Καχριμάνη για την ιδιαίτερα σημαντική δράση που αναπτύσσει, προτρέποντάς την και σε επόμενες ενέργειες με την υποστήριξη των Επιμελητηρίων της Ηπείρου.

Ευχόμαστε, το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτιμηθεί από την εξέλιξη του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε, να δικαιώσει τις προσπάθειες των συμμετεχόντων και τις δικές μας, και οι επιχειρήσεις μας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ευκαιρίες που δημιουργούμε προς όφελός τους.

TO ΔΣ

In this article

Join the Conversation