O Νικόλας Κάτσιος για τα 4 χρόνια ως θεματικός Αντιπεριφερειαρχης

Mε τον απολογισμό έργων για το 2016 έκλεισε χρονικά ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων ως θεματικός Αντιπεριφερειαρχης. Στην αρχή υπεύθυνος για θέματα Υγείας και Πρόνοιας και στη συνέχεια σε...

Mε τον απολογισμό έργων για το 2016 έκλεισε χρονικά ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων ως θεματικός Αντιπεριφερειαρχης. Στην αρχή υπεύθυνος για θέματα Υγείας και Πρόνοιας και στη συνέχεια σε θέματα Αγροτικής Οικονομίας. 4 χρόνια γεμάτα προσπάθεια και δράσεις.

Θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Alexandros Kahrimanis για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια . Μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ για τον τόπο μου δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό.

Ευχαριστώ ακόμη όλους τους συνεργάτες μου και τους συναδέλφους για τη κοινή προσπάθεια μας, όπως και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου για την εποικοδομητικη συνεργασία μας.

Μα ακόμα πιο πολύ χρωστάω ένα ακόμα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ στους συμπολίτες μου που με εμπιστευτηκαν να τους εκπροσωπήσω σε αυτό το θεσμό. Σε όλους εσάς.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά μέχρι να καταφέρουμε να πετύχουμε όλα όσα μας αξιζουν, ολα αυτα που αξιζουν στο τόπο μας.

Για τη Θεσπρωτία μας, για την Ήπειρο μας.

ΝΙΚΟΛΑΣ Ε. ΚΑΤΣΙΟΣ

In this article

Join the Conversation