Αεραθλητικός Σύλλογος Παραμυθιάς: Flying Weekend διασκέδασης και προετοιμασίας

Ένα τριήμερο συνάντησης φίλων του αλεξιπτώτου πλαγιάς διοργανώνει ο Αεραθλητικός Σύλλογος Παραμυθιάς, από την 1 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 του ίδιου μήνα. Σκοπός αφενός η προετοιμασία και η...

Ένα τριήμερο συνάντησης φίλων του αλεξιπτώτου πλαγιάς διοργανώνει ο Αεραθλητικός Σύλλογος Παραμυθιάς, από την 1 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 του ίδιου μήνα.

Σκοπός αφενός η προετοιμασία και η πρόβα ένεκα του πρωταθλήματος που θα διοργανωθεί στην Παραμυθιά το 2018, αφετέρου η διασκέδαση των μυημένων και μη, στο άθλημα.

Η μεταφορά από και προς την πίστα απογείωσης της Παραμυθιάς, θα πραγματοποιηθεί με οχήματα των μελών του συλλόγου, θα υπάρχει χώρος για κατασκήνωση, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχεία της Παραμυθιάς, με τα οποία ο σύλλογος έχει συμφωνήσει ειδικές τιμές για τους πιλότους.

Το τριήμερο απευθύνεται τόσο σε μυημένους στο άθλημα όσο και σε αρχάριους και όπως ανέφεραν μέλη του συλλόγου στην paramythia-online.gr, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να γνωριστούν με το αλεξίπτωτο πλαγιάς

In this article

Join the Conversation