Ευχαριστήριο απο το Κοινωνικό Παντοπωλείο

O Δήμος Σουλίου και η ΑΜΚΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τηστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, λειτουργούν το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, το...

O Δήμος Σουλίου και η ΑΜΚΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τηστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, λειτουργούν το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους τελευταίους εφτά μήνεςχρηματοδοτείται από το ΕΠ « ΉΠΕΙΡΟΣ 2014-2020 » .

Συνολικά ωφελούνται από αυτό 135 οικογένειες ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα άτομακαι οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσειςαπό τον τόπο μας αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους κ. Ράμμου Ελένη (Σούπερ μάρκετ Ράμμος), κ. Λιόλιο Γεώργιο (Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια ) που προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και γλυκίσματα για τους συμπολίτες μας την περίοδο των εορτών.


In this article

Join the Conversation