Εύκολα η Παραμυθια τον Λούρο με 68-40

Γράφει ο Δημήτριος Ντόκος Στο γεμάτο απο οπαδούς κλειστο γυμναστήριο της πόλης, η ΚΑΕ Παραμυθιά επέστρεψε εύκολα στις νίκες με αντίπαλο την ομάδα Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ, με το ευρύ...

Γράφει ο
Δημήτριος Ντόκος

Στο γεμάτο απο οπαδούς κλειστο γυμναστήριο της πόλης, η ΚΑΕ Παραμυθιά επέστρεψε εύκολα στις νίκες με αντίπαλο την ομάδα Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ, με το ευρύ 68-40  να μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων φάνηκε από τα πρώτα λεπτά όταν και η Παραμυθιά, εκμεταλευόμενη την καλή κυκλοφορία και τον γρήγορο ρυθμό, ξέφυγε γρήγορα στο σκόρ με το δεκάλεπτο να κλείνει με double score στο 22-11.

Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με την Παραμυθιά να πετυχαίνει εύκολους πόντους  με κορυφαίο του αγώνα τον Χρήστο Γούλα να είναι πρώτο βιολί και την ομάδα του Λούρου να μην μπορεί να σκοράρει παρά μόνο με μεμονωμένες επιθέσεις και λιγοστές βολές.

Σύντομα η διαφορά ξέφυγε πάνω από τους 15 πόντους διαφορά με το ημίχρονο να κλείνει επίσης με double score στο 32-16.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Παραμυθιά να επιστρέφει χαλαρή από την ανάπαυλα των αποδητηρίων και τον Λούρα να προσπαθεί να εκμεταλευτεί την συγκυρία χωρίς όμως συνέχεια, καθώς οι πάιχτες της Παραμυθιάς  γρήγορα συνήλθαν  και τρέχοντας ένα επί μέρους σκόρ με πλουραρισμό στην επίθεση ανάβασαν την διαφορά κλείνοντας  το τρίτο δεκάλεπτο στο 49-25.

Το τέταρτο δεκάλεπτο αποτέλεσε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον προπονητή της Παραμυθιάς να παίζει στο τελευταίο πεντάλεπτο με παίδες και έφηβους στην πεντάδα με την διαφορά να κυμαίνεται σταθερά σε μεγάλα επίπεδα.

Επέμενος αγώνας για την Παραμυθιάς εκτός έδρας στης 20 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ομάδα του Αία Περιβλέπτου.

ΔΙΑΤΗΤΕΣ : Ντάφλος-Κάννης

Δεκάλεπτα: 22-11,32-16,49-25,68-40

ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Στουγιανούδης Αναστάσιος.Αθανασίου,Φάτσιος Χαρ. 2,Γούσιας 2,Λαμπρούσης 5,Τσίπης 7,Λατσός 6,Γούλας 24(5),Κακομανώλης 6(2),Ντάγκας 4, Ανδρέου 5,Φάτσιος Χρη. 7,Πάκος-Τσίανης.

Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ: Μπαμπαλιάμης Θεόδωρος. Πέτρου 5,Μπίρης 6, Κόψαρης 10(2), Σιγγιάνης, Χρήστιας,Σούρδης 3,Κονάκης 2,Τσαντούλας,Νάσης,Μπαμπαλιάμης Γ. 5 Μπαμπαλιάμης Θ.,Κώττης 9.

In this article

Join the Conversation