Τένις: Αλωνίζει και στο Les Petits As της Γαλίας, η Μιχαέλα. Δείτε live τελευταίο προκριματικό στις 13:00

H 12χρονη πρωταθλητριά, Μιχαέλα Λάκη, συνέτριψε την Βρετανή Σάρα Τάτου στον δευτερο προκριματικό γύρο της φημισμένης διοργάνωσης Les Petits As που διεξάγεται στη Γαλλία και συμμετέχουν εξαιρετικοί εκκολαπτόμενοι...

H 12χρονη πρωταθλητριά, Μιχαέλα Λάκη, συνέτριψε την Βρετανή Σάρα Τάτου στον δευτερο προκριματικό γύρο της φημισμένης διοργάνωσης Les Petits As που διεξάγεται στη Γαλλία και συμμετέχουν εξαιρετικοί εκκολαπτόμενοι τενίστες 12-14 ετών μεταξύ των οποίων και ο Θεόδωρος Μητσάκος!

Μεγάλη διάκριση που συνοδεύτηκε από μια ευρεία νίκη εζησε η μόλις 12 ετών πρωταθλήτριά μας Μιχαέλα Λάκη στη Γαλλία και το περίφημο τουρνουά Les Petis As.

Η Ελληνίδα αθλητρια συνέτριψε με 6-0, 6-0 τη Βρετανή Σάρα Τάτου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο ενός τουρνουά που θεωρείται το ευρωπαϊκό “Juniors Orange Bowl” της Αμερικής και συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των τενιστών μεταξύ των ηλικών 12-14 ετών.

Την Κυριακή στη 13:00, η Λάκη θα αντιμετωπίσει για τον τελευταίο προκριματικό γύρο τη Γαλλίδα, Εύα Ελμπάζ. ΔΕΙΤΕ LIVE τον προκριματικό, απο εδω (στο court 1)

Δείγμα των σπουδαίων τενιστών που έχουν στεφθεί πρωταθλητές σε αυτή τη διοργάνωση στα νιάτα τους είναι οι Ραφαέλ Ναδάλ, Μάικλ Τσανγκ, Μαρτίνα Χίνγκις και Κιμ Κλάιστερς. Η Ελλάδα εκπροσωπείται και στο αντρικό ταμπλό από τον πολύ ταλαντούχο Θεόδωρο Μητσάκο που επίσης αγωνίζεται στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Ο 13χρονος άσος, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11:00 τον Ισραηλινό, Γιόνι Μπίντνι και εφόσον κερδίσει θα παίξει αργότερα το απόγευμα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό.

Απ’οτι φαίνεται η άνοδος των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη ήταν μόνο η αρχή μιας και όλο και περισσότερα Ελληνόπουλα φαίνεται ότι μπορούν να σταθούν σε πολύ υψηλού επιπέδου διοργανώσεις με τον χρόνο να είναι μαζί τους


Του Κώστα Αϊτάκη για το tennis24.gr
In this article

Join the Conversation