Σε εξέλιξη η διεθνής έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Reisen Hamburg. Τι δηλώνει η Αντιγόνη Φίλη +Φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διεθνής έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Reisen Hamburg με την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου η οποια θα διαρκέσει μέχρι 11 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διεθνής έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Reisen Hamburg με την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου η οποια θα διαρκέσει μέχρι 11 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της βόρειας Γερμανίας με σύγχρονους, μοντέρνους και μεγάλους χώρους, στην οποία συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 70.000 επισκέπτες και 1.000 εκθέτες. Η έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης επαγγελματιών όχι μόνο στους τομείς των διακοπών, αλλά και του Caravanning, των Outdoor-Activities, και της ποδηλασίας.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου εντάσσεται στην προσπάθεια προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού, όπως πεζοπορία, αναρρίχηση, ποδηλασία, road-trips, ταξίδια γευσιγνωσίας, κρουαζιέρες, ιαματικό τουρισμό κλπ, για τις οποίες διαπιστώνεται αυξανόμενο ενδιαφέρον στο γερμανικό κοινό όλων σχεδόν των ηλικιών που διαθέτει υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Πρόκειται για μια στοχευμένη επιλογή της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της πολιτικής της να προωθήσει τις εναλλακτικές τουρισμού, όπως πεζοπορία, αναρρίχηση, ποδηλασία, road-trips, ταξίδια γευσιγνωσίας, κρουαζιέρες, ιαματικό τουρισμό κλπ, για τις οποίες διαπιστώνεται αυξανόμενο ενδιαφέρον στο γερμανικό κοινό όλων σχεδόν των ηλικιών που διαθέτει υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Εκ μέρους της περιφέρειας, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, δήλωσε σχετικά: “Παρουσία του αιδεσιμότατου Γεωργίου Μάνου, του Προξένου της Ελλάδας Γιώργου Αρναούτη, του Προξενικού Λιμενάρχη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της έκθεσης, της εκπροσώπου του Γερμανοελληνικού Επιμελητήριο, εκπροσώπων ελληνικών συλλόγων και πλήθους επισκεπτών ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αμβούργου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς ενώ προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα, ελληνικά κρασιά και τσίπουρο χορηγία του ελληνικού εστιατορίου Minas Restaurant.. Σκοπός της εκδήλωσης να μυήσουμε τους επισκέπτες στην φιλοξενία και τη γαστρονομία που θα συναντήσουν ταξιδεύοντας στην Ήπειρο. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, ιδιαίτερα τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αμβούργου και το Minas Restaurant.”

In this article

Join the Conversation