O Απόλλωνας, σταμάτησε το σερί νικών της ΚΑΕ Παραμυθιά

Γράφει ο Δημήτριος Ντόκος Με ήττα τερματίστηκε το νικηφόρο σερί της ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, καθώς στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΚΤΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ της Πρέβεζας, η απόδοση...

Γράφει ο Δημήτριος Ντόκος

Με ήττα τερματίστηκε το νικηφόρο σερί της ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, καθώς στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΚΤΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ της Πρέβεζας, η απόδοση της Παραμυθιάς κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα με το τελικό 51-59 να μαρτυρά την μικρή συγκομιδή στο επιθετικό κομμάτι που τελικά στοίχισε και περισσότερο.

Παρότι η ομάδα του ΑΚΤΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ κατάφερε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου να προηγηθεί ακόμα και με 16 πόντους διαφορά, η Παραμυθιά με ένα ξέσπασμα και πρωτεργάτη των Χάρη Γούλα και τους “μικρούς” της ομάδας να δίνουν έναν γρήγορο και ξέφρενο ρυθμό, κατάφερε να μειώσει σταθερά και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, οδηγώντας το αρχικό 9-20 του πρώτου δεκαλέπτου σε 30-32 στην λήξη του ημιχρόνου.

Η δυνατή αντεπίθεση δεν είχε τελικά συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο με την διαφορά να αυξάνεται σταδιακά και την Παραμυθιά να μένει από δυνάμεις. Το επί μέρους 5-16 της τρίτης περιόδου υπέρ του ΑΚΤΙΟΥ είναι και αυτό που έκρινε την τελική έκβαση του αγώνα. Θετική εντύπωση αφήσανε για άλλη μια φορά τα νέα παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας, με τους Φάτσιο,Ντάγκα,Γούσια και Ανδρέου να εξελίσσονται διαρκώς μέσα στην αγωνιστική περίοδο.

Με το αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά η Παραμυθιά χάνει τις όποιες πιθανότητες να πιάσει τον ΑΚΤΙΟ στην τρίτη θέση της κατάταξης και θα συνεχίσει στην διοργάνωση με στόχο και γνώμονα να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίχτες.

Δεκάλεπτα : 9-20, 30-32, 35-48, 51-59.

ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: (ΣΤΟΓΙΑΝΟΥΔΗΣ) Φάτσιος Χαρ. 2, Ντάγκας 6, Τσίπης, Λαμπρούσης 2, Γούλας Χάρ. 20(2), Λατσός, Γούλας Χρ. , Κακομανώλης 10(2), Γούσιας, Ανδρέου 8, Φάτσιος Χρ. 3, Κούρτης.

ΑΚΤΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημολίτσας 2, Ζώης, Στάρκος, Ρίππης 2, Γκόπης 4, Τζάλλας 2, Σκαμνέρος 10, Σουλιώτης 7, Χασιώτης, Παπαμιχαήλ 12, Αργυρός, Τσέτσικα 20.

Διαιτητές: Δημητράκας-Σωτηρόπουλος.

Φωτογραφια Λευτέρης Τζώρτζης

In this article

Join the Conversation