Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για πληρωμές και επιδόματα

Kατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα το Προεδρείο της Ένωσης με την αρμόδια υπάλληλο της Δ/νσης Οικονομικών του Αρχηγείου, για την υπ’ αριθμ. 159/2013 Απόφαση του Σ.Τ.Ε που...

Kατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα το Προεδρείο της Ένωσης με την αρμόδια υπάλληλο της Δ/νσης Οικονομικών του Αρχηγείου, για την υπ’ αριθμ. 159/2013 Απόφαση του Σ.Τ.Ε που αφορά τη νυχτερινή αποζημίωση, μας ενημέρωσε ότι έως το τέλος του Μαρτίου 2018 θα έχουν εκδοθεί και αποσταλεί τόσο στα μέλη μας όσο και στη Γ.Δ.Ο.Ε.Σ. οι νέες αποφάσεις πληρωμής με ενσωματωμένους και τους τόκους για το τρέχον χρονικό διάστημα.

Από εκείνο το σημείο και μετά συνάδελφοι μπαίνουμε σε φάση πληρωμής.

Όσον αφορά τώρα την υπ’ αριθμ. 1571/2013 Απόφαση του Σ.Τ.Ε. η οποία αφορά το επίδομα ειδικής απασχόλησης, η ενημέρωση που πήραμε από την αρμόδια υπάλληλο του Αρχηγείου είναι ότι περίπου στα τέλη Ιουνίου 2018 θα εκδοθούν οι αποφάσεις πληρωμής, το οποίο είναι και το καταρχήν ζητούμενο, αφού έτσι διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει πλέον περίπτωση παραγραφής της απόφασης.

Επειδή ωστόσο είναι πολύ στενά τα χρονικά πλαίσια αυτής της υπόθεσης (Ιούλιος 2018 συμπληρώνεται 5ετία) σας διαβεβαιώνουμε ότι η Ένωση θα παρακολουθεί στενά την πορεία των εργασιών και αν κρίνουμε αναγκαία την εκ νέου παρέμβασή μας προκειμένου αυτές να επισπευτούν αυτό θα γίνει. Εννοείται συνάδελφοι ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε οτιδήποτε στην τύχη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ NAKOΣ Βασίλειος
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ZΗΣΗΣ Δημήτριος

In this article

Join the Conversation