Το γλέντησαν οι Παραμυθιώτες της Αθήνας +Φωτογραφίες

Με την συμμετοχή πλήθους αποδήμων, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, με την παρουσία μεταξύ άλλων, της δημάρχου Σταυρούλας Μπραίμη και...

Με την συμμετοχή πλήθους αποδήμων, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, με την παρουσία μεταξύ άλλων, της δημάρχου Σταυρούλας Μπραίμη και του χορευτικού ενήλικων του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Ζαρανίκας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ύπαρξης του συλλόγου, τονίζοντας την σημασία του, για τη διατήρηση των δεσμών με την Παραμυθιά και τους Παραμυθιώτες, την προβολή και την έξαρση των θυσιών της Ιστορικής γενέτειρας πόλης, με αναφορές και προοπτικές στα πολιτιστικά μας βιώματα.

Στο ίδιο πνεύμα και ο χαιρετισμός της δήμαρχου, η όποια μεταξύ άλλων σημείωσε πως η δημοτική αρχή βρίσκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια συλλόγου που παλεύει για την διατήρηση της πολιτισμικής μας ιστορίας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζωντανή παραδοσιακή μουσική με χορούς από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς, αλλά και πλούσια λαχειοφόρο αγορά

Βίντεο από την εκδήλωση σε επόμενο άρθρο.


In this article

Join the Conversation