Στην Παραμυθιά ο υποδιοικητής του ΕΚΑΒ. Τι συζήτησε με την δήμαρχο…

Στην Παραμυθιά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποδιοικητής του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, ο οποίος συνοδευόμενος από τον διευθυντή του 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ (Ηπείρου και Κέρκυρας), Βασιλείο...

Στην Παραμυθιά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποδιοικητής του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, ο οποίος συνοδευόμενος από τον διευθυντή του 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ (Ηπείρου και Κέρκυρας), Βασιλείο Παπαδιώτη, επισκέφτηκαν την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η λειτουργιά του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς καθώς και η βούληση του ΕΚΑΒ για την δημιουργία νέου σταθμού στον Μεσοπόταμο, για να καλυφτούν οι τουριστικές περιοχές της Πρεβέζης, με την προφανή ανησυχία του ενδεχόμενου αποδυνάμωσης του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή καλή εικόνα του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, με την αύξηση προσωπικού, οφείλεται αποκλειστικά σε ενέργειες του Μιλτιάδη Μυλωνά.

Εντύπωση πάντως προκαλεί, πως ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος του υποδιοικητή του ΕΚΑΒ, πάρκαρε σε πάρκινγκ αναπήρων έξω από το δημαρχείο Παραμυθιάς, προφανώς χωρις να εχει καμια ευθηνη ο ιδιος ο υποδιοικητής, ο οποιος ηδη ειχε εισέλθει στο δημαρχείο.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!