Μπραϊμη: «Ούτε να σκέφτεστε την μεταφορά των απορριμμάτων» +Βίντεο

Το ενδεχόμενο μεταφοράς των απορριμμάτων της Κέρκυρας στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου απέκλεισε για ακόμα μια φορά η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση μιλώντας στο Corfutv στο πλαίσιο της εκπομπής «ΛΟΓΟΣ...

Το ενδεχόμενο μεταφοράς των απορριμμάτων της Κέρκυρας στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου απέκλεισε για ακόμα μια φορά η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση μιλώντας στο Corfutv στο πλαίσιο της εκπομπής «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ».

Η Σταυρούλα Μπραϊμη επεσήμανε ότι:

«Εμείς δεν έχουμε δεχτεί καμία πίεση, δεν έχουμε δεχτεί κανένα αίτημα και δεν έχουμε δώσει καμία θετική απάντηση. Νομίζω ότι είμαι απόλυτα σαφής.

Δεν έχουμε κανένα αίτημα και εξάλλου η άποψη μας και η θέση μας είναι σταθερή, δεν μπορεί όταν τοπικές κοινωνίες και αρχές δεν μπορούν να διαχειριστούν κάποιο πρόβλημα να το μεταφέρουν σε κάποιους άλλους. Δεν ισχύει αυτό το πράγμα γιατί ”ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”.

Η περιοχή η δικιά μας είναι πολύ επιβαρυμένη και καλό θα κάνουν αυτοί οι οποίοι σκέφτονται με ”ελαφρά τη καρδία” κάποια πράγματα να σκέφτονται ποιο σοβαρά και ποιο μελετημένα».

In this article

Join the Conversation