Γρηγόρης Μάρκου. Σχολιασμός αρθρογραφίας για τον Μητροπολίτη μας.

"...Όχι, δεν πρόσφερε τίποτα στην Παραμυθιά που είναι και έδρα του. Ζημίωσε αυτόν τον τόπο..."

Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας “Θεσπρωτών Διαβούλευση” αναφερόμενο στους τοπικού άρχοντες που κάθονται προσοχή στον Μητροπολίτη και με σεβασμό για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον τόπο αυτό 44 χρονιά ως Ποιμενάρχης μας.

Όχι δεν πρόσφερε τίποτα στην Παραμυθιά που είναι και έδρα του. Ζημίωσε αυτόν τον τόπο.

Πρώτον τον είχανε βάλει διαχειριστή και διευθυντή στο οικοτροφείο Παραμυθιάς και μέσα σε λίγα χρονιά το έκλεισε και οχι μόνο αυτό άλλα το οικοτροφείο εδώ και 35 και πλέον χρονιά το κρατάει κλειστό και καταρρέουν τα πάντα. Ζήτησε στο παρελθόν η Δήμαρχος το οικοτροφείο και το αρνήθηκε. Οι πολίτες της Παραμυθιάς κάναμε πρόταση στον Δήμο με συλλογή υπογραφών άλλα ο Δήμος Σουλίου ούτε προς συζήτηση δεν το έφερε μην χαλάσει την ευπρέπεια του Δεσπότη αφού κάναμε διαμαρτυρία και στην εφημερίδα σας

Δεύτερον έκανε κατάληψη στο ΠΙΠΚΑ Παραμυθιάς στο παρελθόν που άνηκε στο Δημόσιο του Υπουργείου Υγείας με την ανοχή των Δημάρχων. Και το έκανε Σχολή Ιερέων. Κλειστό και αυτό. 44 χρονιά ούτε ένα τούβλο δεν βάλανε, τι να του θυμηθούμε.

Πέρα από τον Ναό του Αγίου Δονάτου δεν γνωρίζει τίποτα άλλο.Όλοι οι Δήμαρχοι και άλλες υπηρεσίες τον προσκυνούσαν, τα γράφω εγώ που έχω προχωρημένη ηλικία για να τα μάθει ο κόσμος.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον εκδότη της εφημερίδας κ. Μάστορα, που πήρε το θάρρος και γράφει τα σωστά και οι προύχοντες του τόπου, ας κρατήσουν την ευχή του Μητροπολίτη μας, να την έχουν ενθύμιο.

In this article

Join the Conversation