70.000 απο την Περιφέρεια για την «Αποκατάσταση ζημιών κεντρικής υδροληψίας αρδευτικών έργων στη Γλυκή και αναχωμάτων στην Ποταμιά»

Εστω και με μπαλώματα...

Έξι έργα, προωθούνται απο την Περιφερεια Ηπείρου, για αποκατάσταση αρδευτικών δικτύων και για αντιπλημμυρική προστασία. Συγκεκριμένα για τρία από αυτά αναδείχτηκαν ανάδοχοι και για άλλα τρία εγκρίθηκε η δημοπράτησή τους απο την οικονμική επιτροπή.

Μεταξύ αυτων και η «Αποκατάσταση ζημιών κεντρικής υδροληψίας αρδευτικών έργων στη Γλυκή και αναχωμάτων στην Ποταμιά», προϋπολογισμού € 70.700. Ανάδοχος ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε.

Επισης και μεταξύ άλλων αποφάσεων, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε επισης το πρακτικό του διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό των ελαιοδέντρων, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς το έτος 2018, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 82.750,80 €. Ανάδοχος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Αθανασίου- Σιούλας. Να σημειωθεί ότι ο αντίστοιχος διαγωνισμός της Π.Ε. Πρέβεζας έχει αποβεί άγονος.

In this article

Join the Conversation