Tennis: Το κορίτσι θαύμα νικήτρια στα 16άρια

Σε άλλη μια σπουδαία διάκριση έφτασε η Μιχαέλα Λάκη, η οποία κατάφερε στα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στα 16άρια του Ε1 της Θεσσαλονίκης. Η 13χρονη αθλήτρια, δεν έχασε μάλιστα...

Σε άλλη μια σπουδαία διάκριση έφτασε η Μιχαέλα Λάκη, η οποία κατάφερε στα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στα 16άρια του Ε1 της Θεσσαλονίκης.

Η 13χρονη αθλήτρια, δεν έχασε μάλιστα κανένα σετ, στους 5 αγώνες που έδωσε στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Λε Ρακέτ.

Στο 2ο πρωτάθλημα Ε1 της ΕΦΟΑ, στην κατηγορία των 16 ετών, η Μιχαέλα Λάκη ήταν η μεγάλη νικήτρια, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό τουρνουά. Η Μιχαέλα , ήδη πρωταθλήτρια στα 14άρια στην Ελλάδα, δεν έχασε σε κανέναν αγώνα περισσότρερα από 4 games και κατέκτησε με εμφατικό τρόπο το τρόπαιο!

Συγκεκριμένα, στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Χρυσάνθη Παπαγιάννη, με 6-2, 6-2. Στον 2ο γύρο επικράτησε της Χριστίνας Ντάνου με 6-1, 6-0, ενώ ακολούθησαν δυο εξίσου εντυπωσιακές νίκες. Στα προημιτελικά απέκλεισε την Νεφέλη Ζαφείρη με 6-0, 6-1 και στα ημιτλεικά τη Μαρία Γεωργιάδου, με 6-0, 6-1. Στον τελικό, η Μιχαέλα κέρδισε την Έλλη Λογοθέτη, που επίσης είχε μια φανταστική εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, με 6-1, 6-3. Η Λογοθέτη, Νο. 5 στο ταμπλό, είχε αποκλείσει τη Βασιλεία Γρίβα (Νο. 3) στα προημιτελικά και τη Μάγδα Αδαμοπούλου (Νο. 1) σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό, με 6-4, 3-6, 6-1.

Απο το tennisnews.gr

In this article

Join the Conversation