Με διμοιρία και απο την Θεσπρωτία, το άνοιγμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Μπορεί με κάθε τρόπο ο δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος να τόνιζε πως δεν θα επιτρέψει το άνοιγμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης με ΜΑΤ, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, όχι απλά το...

Μπορεί με κάθε τρόπο ο δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος να τόνιζε πως δεν θα επιτρέψει το άνοιγμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης με ΜΑΤ, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, όχι απλά το μεθόδευσε, αλλά τους έπιασε και στον ύπνο, αφού κατά την διάρκεια του χτεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου και με την παρουσια της επιτροπής αγώνα κατά του ΧΥΤΑ Λευκίμμης, μεθοδευόταν η κάθοδος των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της paramythia-online.gr, αργά το βράδυ της Δευτέρας και κάτω από άκρα μυστικότητα, ενημερώθηκε μια διμοιρία αστυνομικών πως θα περάσουν τα ξημερώματα στο νησί των Φαιάκων ωστε να συνδράμουν στο άνοιγμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και με τα απορρίμματα να πνίγουν την Κέρκυρα.

Η διμοιρία από την Θεσπρωτία συγκεντρώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα στην Ηγουμενιτσα, και πέρασε στην Κέρκυρα με το δρομολόγιο των 4:00, ενώ αυτη την στιγμή εχει παραταχθεί στο περιφερειακό της Λευκίμμης.


In this article

Join the Conversation