ΝΟΔΕ: Κλώνος του Πολάκη ο Μ. Κάτσης

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, αντί να συμπεριφερθεί σαν εκπρόσωπος του θεσπρωτικού λαού και υπερασπιστής των συμφερόντων του, λειτουργεί σαν κλωνοποίηση του αναπληρωτή Yπουργού Υγείας, του γνωστού...

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, αντί να συμπεριφερθεί σαν εκπρόσωπος του θεσπρωτικού λαού και υπερασπιστής των συμφερόντων του, λειτουργεί σαν κλωνοποίηση του αναπληρωτή Yπουργού Υγείας, του γνωστού λασπολόγου Παύλου Πολάκη.

Αντί να ζητήσει ταπεινά συγνώμη για το τραγικό περιστατικό στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, και να δραστηριοποιηθεί για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη Θεσπρωτία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπεκφεύγει, βρίζει, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και παραποιεί προκλητικά την αλήθεια.

Γνωρίζουμε ότι από το 2015 και μετά «ζει στον κόσμο του» (τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ) και είναι απών από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας, δεν γνωρίζαμε όμως ότι ήταν απών από τη Θεσπρωτία και πριν το 2015…

Το έργο των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία στο νομό μας (αρχική επέκταση του Νοσοκομείου Φιλιατών, δεύτερη εξαώροφη πτέρυγα-επέκταση στο Νοσοκομείο Φιλιατών, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας, Τομέας ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά, σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός κλπ, κλπ), είναι τεράστιο, αλλά αυτός φαίνεται ότι δεν το βλέπει γιατί είναι πολιτικά μικροπρεπής και αμετροεπής.

Αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλο μαζί του.

Ο μόνος τρόπος για να μην είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες, δίνοντας ταυτόχρονααπαντήσεις στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουμε θέσει από την πρώτη ανακοίνωσή μας:

1.Γιατί το Υπουργείο Υγείας έχει υποβαθμίσει επικίνδυνα, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου και πότε αυτό θα επανέλθει στην κανονική λειτουργία του; Έχετε σκοπό να το κλείσετε;

2. Γιατί δεν χρησιμοποιείται για τους ασθενείς της περιοχής το επισκευασμένο ασθενοφόρο με αρ. πινακίδας ΚΗΥ 9927 του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου και βρίσκεται παρατημένο στην Ηγουμενίτσα; Απόδειξη οι συνημμένες φωτογραφίες.

Δυστυχώς γι’ αυτόν και την καταστροφική κυβέρνησή του, αλλά ευτυχώς για τον τόπο, τα ψέματα και οι ψευδαισθήσεις τελειώνουν.

Εμείς θα πορευτούμε με αίσθημα ευθύνης, γιατί έτσι επιτάσσουν οι καιροί… και οι καιροί ου μενετοί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

In this article

Join the Conversation