Ισόπαλη η Παραμυθιά με τον δυνατό Ναυπακτιακό Αστέρα. Βίντεο με όλο τον αγώνα

Ισόπαλο 1-1 έληξε ο αγώνας μεταξύ Σούλι Παραμυθιάς και Ναυπακτιακού Αστέρα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής στο κατάμεστο γήπεδο 49 Προκρίτων

Η ομάδα της Παραμυθιάς στάθηκε εξαιρετικά (αν και με 5 απουσιες λόγω τραυματισμών) απέναντι στο μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο, ενώ αν ήταν λιγο πιο προσεκτική στην τελική φάση, θα μπορούσε να είχε φύγει και με το τριποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας μονοπωλούσε στο γήπεδο και προηγήθηκε στο 30 με τον Κώτση, με την ομάδα της Παραμυθιάς να αντιδρά άμεσα και να ισοφαρίζει στο 37 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παρχαριδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Σούλι ισορρόπησε κάπως τον αγώνα και ειχε τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο ωστόσο ήταν κακό στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να πάρει έναν σημαντικό βαθμο.

Η ομάδα της Παραμυθιάς με 4 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θεση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική, υποδεχεται στο γήπεδο 49 Προκρίτων τον Θρίαμβο Σερβιανών

Σούλι Παραμυθιάς: Βλάχος, Μουσκάι (10′ λ.τρ. Κωστάκης), Μπέλλος, Διαμάντης, Μαλλάτος, Κύργιος, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Νούγιας (90΄ Κώτσιας), Τσουμάνης, Παρχαρίδης

Ναυπακτιακός: Μανιάτης, Καζανάς (58 ΄ Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κοκώνης, Θεοχάρης, Κυριαζόπουλος, Λαγός, Π.Γιαννόπουλος (81′ Π.Γιαννόπουλος), Γραμματικόπουλος (75΄ Γκασούκας), Σαμπανέι (60΄ Φαμπίνιο), Κωστής.

Δείτε όλον τον αγώνα απο την κάμερα του nafpaktianews.gr, ενώ ακολουθούν τα αποτελέσματα την βαθμολογια και την επομενη αγωνιστική.

Αποτελέσματα
ΑΕ Λευκίμμης – Μακεδονικός Φούφα 2-1 
Τηλυκράτης – Θεσπρωτός 1-0 
Κρόνος Αργυράδων – Αχέρων Καναλακίου 1-1 
Μ.Αλεξ.Καλλιθέας – Γρεβενά Αεράτα 2-0 
Θρίαμβος Σερβανιών – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-0
Σούλι Παραμυθιάς – Ναυπακτιακός 1-1 

Βαθμολογία
1. Μ. Αλέξανδρος Καλ. 6
2. Σούλι Παραμυθιάς 4  
3. Αχέρων Καναλακίου 4 
4. Ναυπακτιακός 4 
5. Τηλυκράτης 4   
6. Α.Ε. Λευκίμμη 4 
7. Κρόνος Αργυράδων 2  
8.  Θεσπρωτός 1
9.  Μακεδονικός Φούφα 1
10. Μακεδονικός Σιάτιστας 1 
11. ΑΟ Φλωριάδας 0 
12. Θρίαμβος Σερβιανών 1 
13. Γρεβενά Αεράτα 0

Επόμενη αγωνιστική
Μακεδονικός Φούφας – Θεσπρωτός 
Φλωριάδα Άρτας – Α.Ε.Λευκίμμη 
ΠΑΣ Αχέρων Καν. – Τηλυκράτης Λευκάδας 
Μακεδονικός Σιάτιστας – Κρόνος Αργυράδων 
Ναυπακτιακός Αστέρας – Μ. Αλέξανδρος Καλ. 
Σούλι Παραμυθιάς – Θρίαμβος Σερβιανών 
Γρεβενά Αεράτα – Ρεπό

In this article

Join the Conversation