Ο Γιώργος Ζάψας υποψήφιος Περιφεριάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Ζάψας τελικά θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Share

Η απόφαση ελήφθη από την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε με την συμμετοχή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνου Σκουρλέτη, Υπουργών και Βουλευτών της περιοχή, των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και Αυτοδιοικητικών στελεχών, προκειμένου να συζητήσει τις επιλογές του κόμματος για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η απόφαση δε, ανακοινώθηκε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «στην συνεδρίαση αποφασίστηκε να ενταθούν οι προσπάθειες δημιουργίας του ευρύτερου δυνατού κοινωνικού και αυτοδιοικητικού μετώπου με κέντρο τις ανάγκες των πολιτών. Εκτιμήθηκε ότι ο κοινός βηματισμός των δύο Αυτοδιοικητικών παρατάξεων “ Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών” στο έδαφος των θεσμικών αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με κορυφαία την καθιέρωση της απλής αναλογικής, βρίσκεται στην κατεύθυνση συγκρότησης προοδευτικού μετώπου στην περιοχή μας, που είναι απαραίτητο για την ανατροπή στην Περιφέρεια Ηπείρου. Στη βάση των παραπάνω, η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή καταθέτει στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις την πρόταση να ηγηθεί του εγχειρήματος αυτού ο Γιώργος Ζάψας

Υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Ζάψας ειναι εν ενεργεια επικεφαλής της παραταξης “Συμμαχία Ηπειρωτών” που στιρηχτηκε απο το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ

To who is who του Γιώργου Ζάψα:

Ο Γιώργος Ζάψας ειναι Τεχνολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός, 59 ετών, από τη Φιλιππιάδα.

Από το 1994 είναι καθηγητής στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ, ενώ έχει πλούσια σταδιοδρομία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Ήταν επικεφαλής των ψηφοδελτίων «Ήπειρος των Οριζόντων» και «Συμμαχία Ηπειρωτών» στις 2 τελευταιες περιφερειακές εκλογές.

In this article

Join the Conversation