Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς προς χορηγό

Για την ευγενή προσφορά του σε ιατρικό, ηλεκτρονικό και λοιπό εξοπλισμό

Ως Συντονιστής του Κ.Υ. Παραμυθιάς και διερμηνεύοντας το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού αισθάνομαι επιτακτικό και ηθικό καθήκον να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες προς τον κ. Μπακολιά Σταύρο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Σ. Μπακολιά και ΣΙΑ ΕΠΕ, εμπορικό αντιπρόσωπο της εταρείας ANEK LINES στα Λιμάνια Πατρών και Ηγουμενίτσας για τη γενναιόδωρη και ανυστερόβουλη ευγενή προσφορά του σε ιατρικό, ηλεκτρονικό και λοιπό εξοπλισμό προς το Κ.Υ. Παραμυθιάς.

Με την ανωτέρω χειρονομία του επιβεβαίωσε και σφράγισε το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης που τον διακρίνει και την ιδιαίτερη ευαισθησία του στα θέματα υγείας των συμπολιτών μας και του τόπου μας.

Η παραπάνω πράξη προσφοράς του τον τιμάει ιδιαίτερα γιατί πραγματοποιείται σε οικονομικά αντίξοες συνθήκες στις οποίες οι κρατικοί πόροι για την υγεία υπολείπονται αισθητά.

Φίλε Σταύρο έπεισες για πολλοστή φορά ότι όχι μόνο αντάξια αναδείχθηκες ως ο πλέον επιτυχημένος και δημιουργικός επιχειρηματίας αλλά ταυτόχρονα απέδειξες ότι διαθέτεις και καταξιωμένο κοινωνικό πρόσημο αλλά και πλεόνασμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Οι δε γραμμές και πτυχές της προσωπικότητάς σου να εξακολουθούν να υποβοηθούν πάντα το κοινωνικό σύνολο.

Ολόψυχα σου ευχόμαστε σε εσένα και την οικογένειά σου πρώτιστα υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Παραμυθιά 26-10-2018

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  Κ.Υ.Π.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΓΚΑΣ

In this article

Join the Conversation