Προς επίλυση η πληρωμή των συμβασιούχων. Πήρε ΚΑΔ το σχετικό ΦΕΚ

Τον Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας καταγγέλλει η Ανεξάρτητη Κινηση Εργαζoμένων

Συνάδελφοι, σας κοινοποιούμε διαδικτυακό τόπο, όπου ΣΑΦΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΙΔΟΧ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ, μετά από πρωτοβουλία της “Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας” και μεσολάβηση της Συνδικαλιστικής Ανατροπής, της μόνης Ακομμάτιστης Παράταξης, της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, το πολυαναμενόμενο ΦΕΚ που “θα φέρει στο Ταμείο” 19 συναδέλφους για πληρωμή των δεδουλευμένων τους που εκκρεμούν εδώ και τρεις – για κάποιες περιπτώσεις – μήνες, πήρε ΚΑΔ και βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας.
Το παράδοξο είναι ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας καλεί τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους σε 3ωρη Στάση Εργασίας την προσεχή Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Σουλίου.

Κι αυτό, χωρίς να λάβει υπόψη του ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, εφόσον πολλοί από αυτούς εργάζονται κατά τις απογευματινές ώρες και, κυρίως, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!

Βέβαια, είναι σαφές και απόλυτα κατανοητό ο Πρόεδρος να μην είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και το ακριβές σημείο που βρίσκεται η διαδικασία της πληρωμής των συναδέλφων, εφόσον ποτέ δεν μπήκε στην ουσία της επίλυσης των προβλημάτων τους, αλλά πάντα, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να εντοπίζει προβλήματα, να καταγγέλλει και να καλεί σε Στάσεις Εργασίας, Συλλαλητήρια και άλλες Αγωνιστικές Πράξεις κατά τη συνήθη Πρακτική του ΠΑΜΕ!!!

Σε κάθε περίπτωση, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, αλλά θεωρούμε ότι ο ρόλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος είναι η επίλυση προβλημάτων και όχι η διαπίστωση και η άκαρπη διεκδίκησή τους!

Συνάδελφοι, με την παρούσα Ανάρτηση, σε καμία περίπτωση δεν στρεφόμαστε ενάντια στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των συναδέλφων, αλλά προσπαθούμε να καθησυχάσουμε τους ενδιαφερόμενους για την έκβαση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν και να τονίσουμε ότι με τις πρωτοβουλίες μας θα προσπαθούμε πάντα να τους στηρίζουμε ουσιαστικά, χωρίς σκοπιμότητες και κομματικές γραμμές.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη της ΠΟΕ-ΟΤΑ που στέκονται πλέον κοντά μας και με την εμπειρία τους προσδίδουν δυναμική στην προσπάθειά μας να στηρίζουμε τους συναδέλφους μας.

Είναι φανερό ότι έχουμε βγει από την κομματική συνδικαλιστική απομόνωση που βιώναμε τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε να φέρνουμε πάντα θετικά αποτελέσματα στις διεκδικήσεις των συναδέλφων!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!

Ανεξάρτητη Κινηση Εργαζομένων OTA Θεσπρωτίας

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!