Συνάντηση των συνταξιούχων ΟΑΕΕ στον ΦΟΠ το πρωί της Πέμπτης

Οι συνταξιούχοι δεν ζητάμε χάρες, ούτε ελεημοσύνες από την κυβέρνηση. Εμείς με τις εισφορές μας κτίσαμε τα ασφαλιστικά ταμεία.

Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Η κυβέρνηση συνεχίζει την σφαγή των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των συνταξιούχων με την περικοπή «προσωπικής διαφοράς» στις συντάξεις από 01/01/2019, όπως έχει αποφασισθεί με τον νόμο Κατρούγκαλου. Με τις «διαρροές» και τις αποπροσανατολιστικές αντιπαραθέσεις γύρω από την εφαρμογή ή μη αυτής της περικοπής, που η ίδια η κυβέρνηση έχει ψηφίσει, καλλιεργεί τον εφησυχασμό έχοντας κατά νου τις εκλογές.

Εμείς οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να μείνουμε θεατές σε αυτό το άθλιο παιχνίδι. Απορρίπτουμε την ψεύτικη προπαγάνδα τις κυβέρνησης. Όπως επίσης δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από όλη αυτήν τη σκιαμαχία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κ.λπ., μεταξύ των δυνάμεων δηλαδή που διακρίθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο σφαγιασμό των συντάξεων και στο άγριο «τσεκούρωμα».

Οι συνταξιούχοι δεν ζητάμε χάρες, ούτε ελεημοσύνες από την κυβέρνηση. Εμείς με τις εισφορές μας κτίσαμε τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτά που διαχρονικά όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις λεηλάτησαν.

Πληρώσαμε με βάση τους δικούς τους νόμους ,για αξιοπρεπείς συντάξεις , υγεία και πρόνοια. Και αυτά δεν τα απεμπολούμε.

Για αυτό με κριτήριο την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας θα ενισχύσουμε την πάλη για κατάργηση ολόκληρου του άθλιου αντιασφαλιστικού καθεστώτος.

Σας καλούμε  την Πέμπτη 08/11/18 και ώρα 10 το πρωί, στην αίθουσα του Φ.Ο.Π στην ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Για να συζητήσουμε τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και να οργανώσουμε την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις που προγραμμάτισε η Σ. Ε. Α των Συνταξιουχικών Οργανώσεων στην Θεσσαλονίκη στις 19/11/18 και στην Αθήνα στις 15/12/18.

Τα έξοδα μεταφοράς τα καλύπτει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας

Ένωση συνταξιούχων ΟΑΕΕ

In this article

Join the Conversation