Παραίτηση με παρασκήνιο στο ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας.

Την παραίτηση του από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας, έδωσε σύμφωνα με πληροφοριες του thespro.gr, ο Σταύρος Κατσίλης.

Αιτία για την παραίτηση απο το Κινημα Αλλαγής Θεσπρωτίας σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αντιδράσεις δεκάδων Νεοδημοκρατών, προς τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο, ο οποίος έχει διορίσει τον κ. Κατσίλη στην έμμισθη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το thespro.gr:

Ο κ. Κατσίλης οδηγήθηκε στην ουσία σε παραίτηση, μετά από τις αντιδράσεις δεκάδων Νεοδημοκρατών, προς τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο, ο οποίος έχει διορίσει τον κ. Κατσίλη στην έμμισθη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου.

Ο κ. Κατσίλης, ως μέλος του ΚΙΝΑΛ, συμμετείχε στις διεργασίες για τον ορισμό υποψήφιου δημάρχου, ο οποίος θα προσδοκά στην “εκθρόνηση” του κ. Λώλου, του ανθρώπου δηλαδή που τον διόρισε σε έμμισθη θέση.

Έτσι, ο κ. Κατσίλης κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στην έμμισθη θέση του Γενικού Γραμματέα του “δεξιού” δήμου Ηγουμενίτσας και στην πολιτική θέση του μέλους της “πράσινης”  Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας.

Τελικά επέλεξε την δεξιά καρέκλα και απαρνήθηκε (;) τον Σοσιαλισμό του ΚΙΝΑΛ.

In this article

Join the Conversation