Επιστολή μαθητών του ΓΕΛ Παραμυθιάς: “Από ακροδεξιές φασιστικές αντιλήψεις, οι καταλήψεις των σχολειων”

"Η σημαία δεν πρέπει να αγγιζεται από αυτά τα απάνθρωπα ασυναίσθητα χέρια, ο κάθε από εμάς γνήσιος πατριώτης την κουβαλάει στα σπλάχνα του και την προστατεύει"

Επιστολή μαθητών:

Σήμερα 29/11/2018 το ΓΕΛ Παραμυθίας προβαίνει σε κατάληψη, μια πανελλήνια κατάληψη η οποία οδηγείτε από ακροδεξιές φασιστικές αντιλήψεις ανηθικων και απάνθρωπων ιδεών.

Η σημαία κρεμασμένη ψηλά, η Μακεδονία ως ελληνική και μόνο επικράτεια, κύριος πυλώνας εθνικιστικής διέγερσης. Όλοι αισθάνονται πως υπηρετούν ένα χρέος, ένα πολυ σημαντικό χρέος το οποίο όμως έχουν διαδώσει οι ρατσιστές με ανευθυνότητα και έντονα αντιδημοκρατικό ύφος.

Οι ρατσιστές οι οποίοι καθημερινά εκδηλώνουν δράσεις καταπάτησης ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Έντονες σκηνές που σκλαβώνουν το αίσθημα και του πιο σκληρού, το κάνουν να λυγίζει να θέλει να βρει ένα πάτημα και να μην έχει τη δυνατότητα.

Ο φασισμός κατακλύζει αθόρυβα αλλά σταδιακά δημιουργώντας γνωστά προβλήματα τα οποία έχουν αμαυρώσει την παγκόσμια ιστορία.Αυτοί λοιπόν δίνουν το σύνθημα για να υποστηρίξουμε την Ελλάδα, την πατρίδα μας, την ιστορία μας.

Η σημαία δεν πρέπει να αγγιζεται σε καμία περίπτωση από αυτά τα απάνθρωπα ασυναίσθητα χέρια, ο κάθε από εμάς γνήσιος πατριώτης την κουβαλάει κάθε στιγμή στα σπλάχνα του , την προστατεύει ως το πιο σημαντικό πράγμα στη γη.

Δεν πρέπει να δίνει βάση σε ακροδεξιούς παρακινητες που το ιερό αυτό σύμβολο το συνοδεύουν με την σβάστικα, όλοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει η σβάστικα.

Η Μακεδονία είναι και θα συνεχίσει να είναι ελληνική όχι λογο ανεπιθύμητων κομματικοποιησεων ( Χρυσή Αυγή ) αλλα επειδή το θέλουμε ειναι στη καρδία όλων μας και δεν αλλάζει ποτέ.

Οι ρατσιστές και οι φασίστες δεν έχουν καμία θέση στα σχολεία και στην κοινωνία μας πρέπει να παραμεριστουν ,να αποστασιοποιηθουν και να τους αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα επιρροής.

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα, η Ελλάδα που ονειρευόμαστε, η Ελλάδα της ευημερίας και της αρμονικής συμβίωσης.

Όπως λέγαμε φωναχτά και με έντονο συναίσθημα πριν μερικές μέρες “ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ “

ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ του ΓΕΛ ΠAΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation