Άποψη: Ποιος θα σωσει αυτη τη χωρα που λεγεται ελλαδα. Του Γρ. Μάρκου

10 πατριώτες που τους "φάγανε"...

Αγαπητοί μου αναγνώστες, σήμερα θα ασχοληθώ με το παρελθόν και το ιστορικό της χώρας. `Οσοι ηγέτες προσέφεραν στην πατρίδα , οι περισσότεροι θυσιάστηκαν γι αυτήν και είχαν οικτρό τέλος.

Και αρχίζω από

1oς O Κολοκοτρώνηw, που θυσίασε όλη την οικογένεια για την πατρίδα, ήρθε ο Οθωνας, ψευτοβασιλιάς της Ελλάδος τότε, και τον έκλεισε στη φυλακή.

2oς Ο Ανδρούτσος, ήρωας της πατρίδας του, τον γκρέμισαν Ελληνες από την Ακρόπολη και τον σκότωσαν για τα καλά που προσέφερε στη χώρα.

3oς Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, Πρωθυπουργός της χώρας. Βρήκε την Ελλάδα τόσο μικρή, κατάφερε και την μεγάλωσε, την έκανε ξακουστή και σεβαστή σε όλο τον κόσμο, και για ανταμοιβή η βασιλεία τον έστειλε εξορία στη Γαλλία και πέθανε εκεί . Και πεθαμένο δεν άφησαν το καράβι να περάσει από τα Ελληνικά νερά, για τους αγώνες που προσέφερε. Αυτά έκαναν οι Βασιλιάδες της εποχής, απόπειρα δολοφονίας και βάλε.

4oς Ο Καποδίστριας. Εσωσε τη χώρα από την αναρχία, έφτιαξε νόμους και σύνταγμα, έβαλε τάξη στην αναρχία και η αμοιβή του ήταν η δολοφονία του από τους Ελληνες.

5oς Ο Πλαστήρας, έσωσε τ η χώρα και το λαό από τη Μικρασιατική καταστροφή, και σαν πρωθυπουργός της χώρας δέχτηκε ενάμισι εκατομμύριο πρόσφυγες και τους τακτοποίησε όλους, παρόλη τη φτώχεια που είχε το κράτος. Πέθανε στην ψάθα χωρίς βοήθεια, ούτε περιουσία, ούτε σπίτι ούτε οικογένεια, με σαράντα δραχμές στην τσέπη του.

6oς Ο γέρος της Δημοκρατίας, που έσωσε τη χώρα από το μαύρο σκοτάδι του Κ.Κ.Ε. Και ως πρωθυπουργος της χώρας, εκλεγμένος από το λαό με 54% , με 170 βουλευτές, τον απέλυσε η Φρειδερίκη γιατί δεν τον γούσταρε.

7oς Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πρωθυπουργός τη ς χώρας, και με τις σπατάλες στο γάμο της Σοφίας, έστειλε το γιό της τότε 18 χρονών να τον δολοφονήσει και με την επέμβαση του Σοφοκλή Βενιζέλου τον γλίτωσε και τον έστειλε εξορία στο Παρίσι

8ος Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, προσέφερε τα μέγιστα προς το έθνος ,την κατάργηση της Βασιλείας, που τόσα χρόνια δεν άφη ε ιη χώρα να βρει την ησυχία. Εφυγε το καρκίνωμα της χώρας. Πέθανε στη φυλακή.

9ος Ο Ανδρέας Παπανδρέου, έφερε στη χώρα τη Δημοκρατία. & Εκανε τα Κέντρα Υγείας και άντλησε χρήματα από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. & Εκανε τρία μεγάλα νοσοκομεία, διπλασίασε του μισθούς γενικά σε όλους, εξύψωσε τις γυναίκες, τους αγρότες, όλο τον κόσμο 10-12 χρόνια πλούτος για όλους. Τον παρέπεμψαν στο Ειδικό Δικαστήριο.
Φλωράκης, μαζί με Μητσοτάκη , τι άλλο να γράψω.

10ος Δεν μπορώ να μην αναφέρω για το Σοφοκλή Βενιζέλο αρχηγό της αντιπολίτευσης, επειδή γλύτωσε τον Καραμανλή και του έβγαλε το όνομα Γιώργος Τριανταφυλλίδης , στο αεροδρόμιο ύστερα από λίγο καιρό, ερχόμενος από την Κρήτη στο καράβι βρέθηκε νεκρός.

Οποιος προσέφερε είχε κακό τέλος. Και τώρα ποιος Θα τολμήσει να κάνει θυσίες.

Ζητείται ηγέτης Ελληνας με πατριωτισμό. Μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα.

Οι 300 να γίνουν 150 ανάλογα με τον πληθυσμό, από εκεί θα αρχίσει η οικονομία, έχει ξεφύγει καθένας από αυτούς. Εχει τριάντα αυλοκόλακες που λυμαίνονται τη χώρα. Υστερα από όλα αυτά βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. η απάντηση δική σας

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!

Με σεβασμό και εκτίμηση διατελώ!
Ενας Αγωνιστής Λαογράφος

Γρηγόριος Μάρκου

 

In this article

Join the Conversation