Τους πρώτους υποψήφους ανακοίνωσε ο Ριζόπουλος. Οι 4 απο την Θεσπρωτία.

Ονόματα

Τους 22 πρώτους υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου, εκ των οποίων οι 4 απο την Θεσρωτία,  παρουσίασε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» και υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος, όπως ο ίδιος ανέφερε, παρουσίασε το 40% του ψηφοδελτίου και όπως τόνισε αμέσως μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει η παρουσίαση και νέων. Οι υποψήφιοι είναι και από τους τέσσερις νομούς, με τους περισσότερους να έχουν πολιτική αναφορά στο χώρο της κεντροδεξιάς. Ο επικεφαλής της παράταξης τους αποκάλεσε καθημερινούς ήρωες και είχε πολλά και καλά λόγια για τον καθένα. Η παρουσίαση δεν είχε το κλασικό χαρακτηριστικό του βιογραφικού.

«Δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Είναι άνθρωποι από όλους τους χώρους, πετυχημένοι στον τομέα τους, γνωρίζουν τις δυσκολίες της ζωής και μάχονται καθημερινά… Γίνονται οι πρώτοι κοινωνοί της περιφερειακότητας, οι πρεσβευτές της παράταξής μας στην Ήπειρο. Δηλώνω υπερήφανος που είναι μαζί μου», ανέφερε στην παρουσίαση και τόνισε ότι όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να δοθεί τέλος στον πολιτικό ξεπεσμό της Ηπείρου, φράση που μπορεί να ερμηνευθεί ως έμμεση αιχμή προς την Περιφερειακή Αρχή.

Στα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνεται του πρώην δημάρχου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Σάκη Βλέτσα, καθώς και ο Τάκης Παππάς, ο οποίος το 2014 είχε διεκδικήσει τον Δήμο της Πρέβεζας έχοντας την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Οι 4 πρώτοι υποψήφιοι στην Θεσπρωτια που ανακοινώθηκαν από τον Σπύρο Ριζόπουλο είναι οι ακόλουθοι:

Άννα Βέτου, επιχειρηματίας-παραγωγός αγροτικών προϊόντων
Σπύρος Βλάχος, επιχειρηματίας
Δημήτρης Γκαμπρέλας, επιχειρηματίας
Αντώνης Δημητριάδης, εκπαιδευτικός

In this article

Join the Conversation