Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία. Στην Β’ Αθηνών ο Κ. Πανταζής.

Ποιοι είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές, σε Ιωάννινα και Πρέβεζα

Τα ονόματα των υποψηφίων στους περισσότερους νομούς της επικράτειας έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής ενώ σε νομους που δεν δόθηκαν συμπεριλαμβάνονται η Θεσπρωτία, η Αρτα άλλα και η Κέρκυρα.

Μεταξύ των υποψηφίων και ο Κώστας Πανταζής, ο οποίος θα βρεθεί στα ψηφοδέλτια του βορείου τομέα της Β’ Αθηνών. Στα νεα ονόματα συμπεριλαμβάνονται εκείνα των δημοσιογράφων Κώστα Χαρδαβέλα στο δυτικό τομέα της Β’ Αθηνων και του γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτη Μαλέλη στην Β’ Πειραια, όπως επίσης και του Κωνσταντίνου Γάτσιου στα Ιωάννινα.

Συνολικα υπάρχουν κενές θέσεις σε 8 περιφέρειες οι οποίες δεν ανακοινώθηκαν για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Η Θεσπρωτία δεν ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο γιατί «είμαστε ανέτοιμοι» όπως παραδέχονται στελέχη του ΚΙΝΑΛ, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μεγάλο παρασκήνιο, όπως επίσης και στην Κέρκυρα, ενώ στην τριεδρική της Άρτας δεν προχώρησαν οι υποψηφιότητες λόγω του «βέτο» που έχει ασκήσει η ΔΗΜΑΡ η οποία θέλει ως υποψήφιο τον δημοσιογράφο Χρήστο Μέγα, ενώ το ΠΑΣΟΚ αντιδρά. Στην Πρεβεζα περαν των τριών που ανακοινώθηκαν, θα προστεθούν και αλλα εντός της εβδομαδας.

Οι υποψήφιοι σε Ιωάννινα και Πρέβεζα, ειναι οι εξής :

Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
– ΓΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– ΓΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
– ΖΑΡΜΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
– ΖΗΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
– ΚΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
– ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
– ΜΑΣΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ν.ΠΡΕΒΕΖΗΣ
– ΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
– ΠΕΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τέλος δεν ανακοινώθηκαν επίσης οι υποψηφιότητες μιας σειράς στελεχών όπως:

– Του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος θα συζητήσει με την Φώφη Γεννηματά την υποψηφιότητά του πιθανότατα για το Επικρατείας.
– Του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος στις λίστες της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης. Αν δηλαδή διεξαχθούν πρώτα οι ευρωεκλογές θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος με σταυρό στην ευρωβουλή. Αν γίνουν πρώτα εθνικές εκλογές, επιθυμεί να είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.
– Του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος προαλείφεται για ευρωβουλή πιθανότατα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υποψήφιος στην Αττική.
– Της νυν ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή στην οποία έχει γίνει πρόταση να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης και έχει ζητήσει χρόνο μέχρι τις γιορτές για να απαντήσει Σε άλλη περίπτωση θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης.

In this article

Join the Conversation