Σημαντική μεταβολή του καιρού με τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά

Πότε θα χιονίσει και πόσο θα διαρκέσει

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε το βράδυ και από τα δυτικά, με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και σταδιακά, κατά τη διάρκεια της νύκτας, και σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα φαινόμενα τοπικά θα συνεχιστούν και την Πέμπτη με χιονόνερο ή χιόνι να εκδηλώνεται ακόμα και σε πεδινές περιοχές στο εσωτερικό της περιφέρειας. Εξασθένιση των φαινομένων περιμένουνε από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Χαρακτηριστικό επίσης του καιρού θα είναι η ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, από το βράδυ της Πέμπτης, κατά 6 με 7 βαθμούς τοπικά, με τον παγετό στις περισσότερες ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου να είναι έως και το Σαββατοκύριακο ισχυρός.

Στην Παραμυθιά:

Από τα ξημερώματα, αναμένονται χιονοπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης, όπου η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει άλλα με τσουχτερό κρύο.

Aπό το μεσημέρι της ίδιας μέρας η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά θα παραμείνει σε αρνητικό βαθμό μέχρι και και το Σάββατο με εξαίρεση λίγες ώρες κατά τα μεσημέρια.

Χιόνια αναμένονται επίσης τα ξημερώματα του Σαββάτου με την ιδια ένταση και μεχρι το πρωί της Κυριακής, ενώ πιθανώς θα επαναληφθούν για λίγη ώρα το βράδυ της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα στην Παραμυθιά:

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!