18 χρόνια paramythia-online.gr

Περισσότερες από 15.000 επισκέψεις (hits) την ημέρα, 19.447 άρθρα, 1.342 βίντεο, πάνω από 20.000 φωτογραφίες, 18.489 μέλη στην facebook page και στο group της paramythia-online.gr

Ήταν ξημερώματα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2001, όταν η paramythia-online.gr, “ανέβασε” την πρώτη έκδοση της στο διαδίκτυο. Ήταν τότε που η διείσδυση του ιντερνέτ στην Ελλάδα δεν ξεπερνούσε το 7% και τότε που με αγωνία μετρούσαμε την περιορισμένη επισκεψιμότητα.

Το πρώτο άρθρο αφορούσε την εγκατάλειψη των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς και τις προοπτικές του εναλλακτικού τουρισμού, ένα θέμα που παραμένει επίκαιρο μέχρι και σήμερα.

Την επόμενη μέρα, δεχτήκαμε 16 επισκέψεις και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη.

Σήμερα ξεπερνάμε τις 15.000 επισκέψεις την ημέρα και η χαρά μας είναι η ίδια όπως την πρώτη μέρα.

15.000 επισκέψεις (hits) την ημέρα, 19.447 άρθρα, 1.342 βίντεο, πάνω από 20.000 φωτογραφίες, 18.489 μέλη στην facebook page και στο group της paramythia-online.gr, είναι τα νούμερα μας, για την καταγραφή όσων συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς

Η paramythia-online.gr ευχαριστεί όλους εσάς που την φέρατε στις πρώτες θέσεις στις ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο.

Ειδικά ευχαριστεί όσους πρόσφεραν υλικό και γνώσεις με αποτέλεσμα η paramythia-online.gr να γίνει ένας πληρέστατος οδηγός με ιστορικά στοιχεία, πολυμέσα και ειδικά αφιερώματα.

Το αρχείο μας είναι πλέον τεράστιο και όσον αφορά την τοπική ειδησεογραφία, την τοπική ιστορία και τα λαογραφικά στοιχειά, ανεκτίμητο.

Σας ευχαριστούμε…

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!