Ο Νίκολας Κάτσιος στον ΑΡΤtv και την εκπομπή “Ελεύθερα” | ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε για συνυποψήφιους, ψηφοδέλτιο, προεκλογική καμπάνια, τουρισμό και πρωτογενή τομέα.

Στον ΑΡΤtv και την εκπομπή “Ελεύθερα” του δημοσιογράφου Βαγγέλη Μάστορα, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νικόλας Κάτσιος.

Μεταξύ άλλων ο Νικόλας Κάτσιος, ανέφερε:

Για τις υποψηφιότητες και τις εν δυνάμει υποψηφιότητες: “Η Παραμυθιά βγάζει ανθρώπους που μπορούν να συνεργαστούν. Υπάρχουν 3 επίσημες υποψηφιότητες μαζί με την δική μου. Με τον κ. Καραγιάννη γνωριζόμαστε, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, τιμή μας και καμάρι μας. Με τον κ. Κούτση δεν γνωριζόμαστε άλλα με πολλά μελή της Λαϊκής Συσπείρωσης έχω εξαιρετική σχέση να ανταλλάσσω απόψεις μαζί τους. Δεν μπορώ να εκτιμήσω αν θα υπάρξουν νέες υποψηφιότητες. Ακούγονται και άλλα ονόματα όπως του κ. Γώγου και του κ. Αθανασίου. Τους σέβομαι και έχω καλές σχέσεις μαζί τους. Δεν γνωρίζω αν ο κ. Αθανασίου ανήκει ή αν είναι μέλος στην Νέα Δημοκρατία”.

Για το ψηφοδέλτιο: “Έχουμε φτάσει τους 25 μέχρι τώρα. Οι μισοί από άλλο πολίτικο χώρο από τον δικό μου. Η ομάδα μου είναι πολυσυλλεκτική. Θεωρώ πως το 2019 δεν απασχολεί τον μέσο δημότη του Σουλίου σε ποιον πολίτικο χώρο ανήκουμε».”

Για την προεκλογική καμπάνια. “Θα πρέπει να  υπάρχει προεκλογική καμπάνια με ανάδειξη των σοβαρών θεμάτων. Θα πρέπει να πείσουμε πως υπάρχουν λύσεις. Θα επικοινωνήσουμε με διαφορετικό τρόπο καμπάνιας, πολύ ουσιαστικό με διάλογο στην βάση και δεν θα μείνουμε στα illustration φυλλάδια”

Για την Σταυρούλα Μπραΐμη: “Σημαντικός άνθρωπος για την Παραμυθιά. Δούλεψε. Δεν μπορεί κανένας να την κατηγορήσει πως δεν προσπάθησε. Δεν θα άλλαζε την απόφαση μου για συμμετοχή στις εκλογές, έστω και αν ήταν υποψήφια εκ νέου. To όριο μιας θητείας θα πρέπει να ειναι 2 τετραετίες”

Για τον τουρισμό: “Αχέροντας και Ιστορικό κέντρο Παραμυθιάς, ο ακρογωνιαίος λίθος για την ανάπτυξη του τουρισμού κυρίως του εναλλακτικού τουρισμού. Θα βάλουμε κανόνες στο ποτάμι άλλα με την συνεργασία των επιχειρήσεων. Θα υλοποιήσουμε σχέδιο, όχι σαν  Μπαμπούλες, άλλα θα πείσουμε τον κόσμο πως είναι για όφελος του. Δεν θα λέμε στους πολίτες πως θα τους κλείσουμε την επιχείρηση επειδή δεν την δουλεύουν καλά”

Για τον πρωτογενή τομέα: “Στόχος μας είναι παραγωγική ανασυγκρότηση, με μείωση κόστους και με θέσεις εργασίας”

Για τους δημότες: “Θέλουμε τους δημότες συμμέτοχους στην προσπάθεια. Η μισή ευθύνη δική μας (της παράταξης) και η άλλη μισή των ψηφοφόρων. Συμμετοχικότητα των πολιτών σε τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό. Ο δημότης πρέπει να ξέρει που πηγαίνουν τα λεφτά του”

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

In this article

Join the Conversation