Ευκολα στον Λούρο με 52-62 η ΚΑΕ Παραμυθιά αν και με μισή ομάδα

Γράφει για την paramythia-online.gr, o Δημήτριος Ντόκος

Αν και κατέβηκε με 8 μόνο παίχτες η KAE Παραμυθιά στον Λούρο, κατάφερε εν τούτοις να πάρει στο τέλος την νίκη στο ματς με 62-52.

Ο αγώνας είχε από την αρχή αμφίρροπο χαρακτήρα καθώς και οι δυο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ χωρίς καμία να μπορεί να πάρει διαφορά ασφαλείας. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε τελικά με το οριακό 15-14 υπέρ των γηπεδούχων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Παραμυθιά έλεγξε καλυτέρα τον ρυθμό αλλά η αστοχία στα τελειώματα των φάσεων δεν της έδωσε αισθητό προβάδισμα. Η χαμηλή παραγωγικότητα των δυο ομάδων αποτυπώθηκε στο φτωχό 24-28 σκορ λήξης του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Λούρου κατάφερε με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου να επιστρέψει πιο δυνατά στον αγώνα και με ένα μικρό σερί αρχικά ισοφάρισε και σταδιακά μπήκε στην υπόθεση διεκδίκησης της νίκης. Η Παραμυθιά δημιούργησε ορισμένες καλές επιθέσεις αλλά δεν μπόρεσε να τρέξει όσο θα ήθελε στον αιφνιδιασμό ώστε αναλώθηκε σε προσωπικές προσπάθειες. Το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 15-9 υπέρ του Λούρου και 39-37 στο συνολικό σκορ για τους γηπεδούχους. Το τελευταίο καθοριστικό δεκάλεπτο ήταν αυτό που ουσιαστικά κατέδειξε τον νικητή και έδωσε στην Παραμυθιά την ευκαιρία να δείξει της επιθετικές της αρετές. Με κύριο πρωταγωνιστή τους περιφερειακούς και πρώτο βιολί τον Αθανασίου που πέτυχε 2 καθοριστικά τρίποντα, κατάφερε να πετύχει 25 πόντους στο δεκάλεπτο έναντι 13 του Λούρου και να καθαρίσει το ματς παίρνοντας κεφάλι με 7 πόντους λίγα λεπτά πριν την λήξη. Ο Λούρος έδωσε αρκετές βολές με διαδοχικά φάουλ αλλά δεν κατάφερε τελικά να γυρίσει το ματς.

Αυτή ήταν η 7η νίκη για την ομάδα της ΚΑΕ Παραμυθιάς που συνεχίζει χωρίς άγχος στην διοργάνωση φτάνοντας τους 18 βαθμούς (4 βαθμούς διαφορά απο την κορυφή), ενώ επόμενος αγώνας εκτός έδρας στις 9 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την δυνατή ομάδα του ΑΓΟ Θεσπρωτικού.

Δεκάλεπτα και σκορ: 15-14,24-28,39-38,52-62
Διαιτητές: Κληματάς-Σωτηρόπουλος

ΚΑΕ Παραμυθιάς: (Κωστίδης Π.) Ανδρέου 7, Κούρτης 2, Βάτσιος 11(1), Αθανασίου 18(3), Λατσός 10, Στεργίου 9(1), Σιούτης 1, Ρεσβάνης 4.

ΑΟ Λούρου: Κονάκης 5, Γιώτης , Κοψάρης 4, Μοσχοφίδης 2, Κοπότος 6, Αναστασιάδης 15, Μάκης 6, Πεπόνης , Πέτρου 4, Μπαμπαλιάμης 3, Κόττης 7, Σιγιάννης .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ – ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 75 – 32
Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ – Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ 85 – 57
Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ – Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 52 – 62
Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ “ΑΝΩ ΠΟΛΗ” – Α.Γ.Ο. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 52 – 74
ΡΕΠΩ: Α.Ο. ΑΛΥΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 22
2. Α.Γ.Ο. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 21
3. Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ 18
4. Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 18
5. Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ “ΑΝΩ ΠΟΛΗ” 16
6. Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ 12
7. ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 12
8. Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ 12
9. Α.Ο ΑΛΥΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 9

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ο. ΑΛΥΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ – Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ
Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ – Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ
Α.Γ.Ο. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ – Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΡΕΠΩ: Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

Φωτογραφια αρχείου

In this article

Join the Conversation