Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλ. Καχριμάνη η Σταυρούλα Μπραΐμη

Αναμένεται να το ανακοινώσει η ίδια τις επόμενες ημέρες

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη, θα είναι όπως όλα δείχνουν η Σταυρούλα Μπραΐμη.

Είχε περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με συζητήσεις τόσο με το ΠΑΣΟΚ για υποψηφία βουλευτής Θεσπρωτίας όσο και με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, ωστόσο η “μπίλια” έκαστε στην υποψηφιότητα της ως περιφερειακή σύμβουλος.

Η καθυστέρηση στο να απαντήσει και οι συζητήσεις με την παράταξη Καχριμάνη, έφερε γκρίνια τόσο στην Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, όσο και στους υποψηφίους βουλευτές στο νομό, με αποτέλεσμα να έρθει τελεσίγραφο από την Χαρίλαου Τρικούπη, με την δήμαρχο να επικοινωνεί με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά και υπεύθυνο ψηφοδελτίων Μανώλη Όθωνα και να του ανακοινώνει την απόφαση της για υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος.

Έτσι στις 1 Σεπτεμβρίου κλείνει η 9ετια (παρα 4 μήνες) Μπραΐμη στον δημαρχιακό θώκο της Παραμυθιάς, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσίευσει την απόφαση της για κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” του Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί, πως θα είναι η πρώτη φορά που οι 2 σιδηρές κυρίες της Παραμυθιάς (Μπραΐμη και Φίλη) θα συγκρουστούν εντός εισαγωγικών, για μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο.

In this article

Join the Conversation