To επιμελητήριο έκοψε τη πίτα του | Βίντεο

Πάσχος: Αναγκαία η μείωση των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών

Παρουσία των τοπικών αρχών, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας εκοψε την πίτα του το πρωί της Κυριακής στο πολιτιστικό κέντρο Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν:

Οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάσης και Βασίλης Γιογιακας, ο  περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι  δήμαρχοι Σουλίου και Ηγουμενίτσας Σταυρούλα Μπραίμη και Γιάννης Λώλος αντίστοιχα, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο λιμενάρχης Θεσπρωτίας Αντώνης Μάζης, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιόκας Λεωνίδας, και πλήθος μελών της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας.

Την ανάγκη της μείωσης των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Θεσπρωτία, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, ο οποίος παρουσίασε όλες τις υλοποιημένες δράσεις καθώς και τις προγραμματισμένες για το 2019.

Στο οικονομικό περιβάλλον που βρισκόμαστε και την προοπτική που ανοίγεται αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης ο οποίος ανέφερε μια σειρά από παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Στις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας και πιο συγκεκριμένα στην μείωσης των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Θεσπρωτιας Βασίλης Γιογιακας, ο οποίος τόνισε πως η ανάπτυξη θα έρθει με την δημιουργία θέσεων εργασίας.

Στις δράσεις της περιφέρειας και στην αναγκη για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και του τουρισμού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ομιλία του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκου Πάσχου καθώς και τους χαιρετισμούς του Μάριου Κάτση, του Βασιλη Γιογιακα και του Αλέξανδρου Καχριμάνη

In this article

Join the Conversation