Θέμα ιδιοκτησιακού του οικοτροφείου Παραμυθιάς έθεσε η δήμαρχος

Στην εκπομπή 'ΕΛΕΥΘΕΡΑ" του ΑΡΤtv

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη κατά την διάρκεια συνέντευξης στον ARTtv και την εκπομπή “Ελεύθερα”, αφού για πρώτη φορά ακούμε από επίσημα χείλη πως τίθεται θέμα ιδιοκτησιακού του οικοτροφείου Παραμυθιάς.

“Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε, το κτήριο μάλλον δεν ανήκει στην Μητρόπολη Παραμυθιάς.”

Αυτή είναι η φράση που αναμένεται να βάλει φωτιά στην διαχρονική συζήτηση για την χρήση του οικοτροφείου της Παραμυθιάς, ενώ η αναφορά της προέκυψε μετά απο ερώτηση του δημοσιογράφου Β. Μάστορα, σχετικά με την δήλωση του Μητροπολίτη στην συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη, πως δηλαδή, δεν υπήρχε ποτέ γραπτό αίτημα για την χρήση του κτηρίου.

“Όντως δεν υπήρχε γραπτό αίτημα μας στην Μητρόπολη για την χρήση του κτηρίου, γιατί θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς και γιατί θα πρέπει να υπάρχει μια έτοιμη μελέτη. Ίσως ασχοληθήκαμε με άλλα θέματα όπως το σχολείο Bvlgari γιατί ήταν πιο σημαντικό”, ανέφερε η Σταυρούλα Μπραΐμη.

Το θέμα που προέκυψε αναμένεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό καιρό, ενώ με ενδιαφέρον αναμένουμε την αντίδραση της Μητρόπολης.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Σταυρούλας Μπραΐμη στην εκπομπή “ΕΛΕΥΘΕΡΑ” εδω.

In this article

Join the Conversation