Διαγωνισμός για την «Προμήθεια τροφίμων 2019» του δήμου Σουλίου

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00π.μ

Συνοπτικό ∆ιαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια τροφίμων 2019»  συνολικού προϋπολογισμού 27.645,53€  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι και την 31η ∆εκεμβρίου 2019 προκηρυσσει ο δήμος Σουλίου.

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), όπως ορίζεται στα άρθρα 86 του Ν.4412.2016.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει προσφορά για ένα ή περισσότερα τμήματα, αλλά για το σύνολο των ειδών κάθε τμήματος (ομάδα).

Προσφορές για ορισμένα μόνο είδη τμήματος (ομάδας) θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

δι. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του ∆ήμου Σουλίου στην οδό Κ. Καραμανλή 179 (αίθουσα ∆ημοτικού Συμβουλίου), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής. Εγγύηση  συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν απαιτείται.

Ο ∆ήμος και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διατηρούν το δικαίωμα να μην εξαντλήσουν όλη την ποσότητα και αξία των προς προμήθεια ειδών εάν αυτό υπαγορεύουν οι ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του ∆ήμου Σουλίου, οδός Κ. Καραμανλή 179, ή στο τηλέφωνο 2666360135 (κ. Ντάγκα Ελένη).

Κατεβάστε απο εδώ την διακήρυξη του διαγωνισσμού

In this article

Join the Conversation