Δημήτριος Τάτσης | Εκ νέου υποψήφιος με τον Αλ. Καχριμάνη

Τι λέει στην ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί φίλοι ,

Έχοντας διανύσει μια μικρή μεν θητεία, αλλά με ζωντανή παρουσία στην δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, μετά την εκλογή μου από την Π.Ε. Θεσπρωτίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο , αποφάσισα –κατόπιν και της τιμητικής πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.

Η εκτίμηση και η αγάπη σας στο πρόσωπό μου, στο μικρό αυτό διάστημα που είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα κοινά, παρά το γεγονός ότι είμαι νέος στην ηλικία, χωρίς άλλη προηγούμενη εμπλοκή στην πολιτική σκηνή, αλλά και η διάθεσή μου να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά μέχρι σήμερα, με παρακίνησαν να επιδιώξω πάλι με την δική σας ψήφο την ένταξή μου στην διοίκηση της Περιφέρειας.

Είναι πεποίθησή μου, ότι οι άνθρωποι -ιδιαίτερα οι νέοι που τους χαρακτηρίζει η φρεσκάδα και η καθαρότητα- δεν πρέπει να υποκύπτουμε στην στείρα άρνηση και την παγίδα της αδιαφορίας, αλλά να προσφέρουμε ο καθένας από τη δική του θέση, σύμφωνα με τις δυνάμεις και τα χαρίσματά μας, στην υπόθεση που αφορά άμεσα όλους εμάς και λέγεται Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σας καλώ σε συστράτευση για μια νέα αυτοδιοικητική πορεία στην Περιφέρεια, με συνέχεια στο όραμα και ολοκλήρωση στα έργα, για να συμβάλλουμε όλοι στη δημιουργία μιας ακόμη καλύτερης ζωής στην Ήπειρο, όπως δικαιούμαστε και πραγματικά μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ !

Παραμυθιά, 21 Φεβρουαρίου 2019

Δημήτριος Γ. Τάτσης
Πολ. Μηχανικός Τ.Ε

In this article

Join the Conversation