Με την ΚΑΕ Παραμυθιά, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κουτσής

Να στηριχτεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και στο κλειστό γυμναστήριο Παραμυθιάς να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες συντήρησης και επάνδρωσης με μόνιμο προσωπικό.

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κουτσή και τον υπεύθυνο αθλητισμού της παράταξης και καθηγητή φυσικής αγωγής Θοδωρή Μπρέστα συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με το Δ.Σ της Κ.Α.Ε Παραμυθιά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης εξήραν την αξιόλογη προσπάθεια και τα σπουδαία αποτελέσματα που γίνονται σε όλα τμήματα υποδομής του ερασιτεχνικού σωματείου. Τόνισαν ότι ο μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί «επένδυση» και διέξοδο για τη νεολαία μας. Επιπλέον, επισήμαναν ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να στηρίζεται από το κράτος (πράγμα που τα τελευταία 4 χρόνια έχει και επίσημα σταματήσει) και πρέπει στα σωματεία να παρέχονται οι κατάλληλες υποδομές με προδιαγραφές που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής μας. Δεσμεύτηκαν ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσει τη μάχη εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου ώστε να στηριχτεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και στο κλειστό γυμναστήριο Παραμυθιάς να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες συντήρησης και επάνδρωσης με μόνιμο προσωπικό. Τέλος, ανέφεραν ότι στον αγώνα για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού σημαντική είναι ολοκλήρωση και παράδοση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Γαρδικίου που πραγματικά σαπίζει…

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ της Κ.Α.Ε ενημέρωσαν τη Λαϊκή Συσπείρωση για τη σημαντική δουλειά που γίνεται στα διάφορα τμήματα του συλλόγου. Επιβεβαίωσαν ότι πλέον δεν υπάρχει καμία κρατική μέριμνα- στήριξη, εκτός από αποσπασματική βοήθεια από το Δήμο και ότι η λειτουργία του συλλόγου επαφίεται στην αυταπάρνηση των μελών του. Υποστήριξαν τέλος ότι χρειάζεται άμεση επάνδρωση του κλειστού γυμναστηρίου με το απαραίτητο δυναμικό μιας και πλέον παρατηρούνται σοβαρά πρόβλημα στην συντήρησή του, συντήρηση στην οποία συμβάλει και η Κ.Α.Ε εθελοντικά.

In this article

Join the Conversation