Π. Κουρουμπλής από Παραμυθιά: Η Νέα Δημοκρατία φανερώνει το απεχθές βλέμμα του νεοφιλελευθερισμού. BINTEO

«H Κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και οι βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο»

Την πεποίθηση του πως η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και οι βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, ανέφερε σε δηλώσεις στην paramythia-online.gr, o βουλευτής Β’ Αθηνών, υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις προσεχείς Ευρωεκλογές και πρ. Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής βρέθηκε στην Παραμυθιά το απόγευμα της Πέμπτης στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ήπειρο και είχε συνάντηση με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία συζήτησε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

«Βρισκόμαστε μπροστά από 4 κρίσιμες και διαφορετικές πολιτικές αναμετρήσεις, στην αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού τις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές, με τις ευρωεκλογές να αποκτούν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία, θεωρούν πως θα είναι το πρόκριμα για τις βουλευτικές εκλογές» ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος σημείωσε πως όλοι θα πρέπει να εργαστούν για μια Ευρώπη αλληλεγγύης, που θα μπορεί να υποστηρίξει το κοινωνικό κράτος.

Αναφερόμενος στην Νέα Δημοκρατία, σημείωσε πως το πρόγραμμα της κοινωνικής ασφάλισης που παρουσίασε το κόμμα της Συγγρού, φανερώνει το απεχθές βλέμμα του νεοφιλελευθερισμού.

«Υποστηρίζουν συστήματα που αφορούν εκείνους που αντέχουν, που έχουν και κατέχουν. Συστήματα που θα αφήσουν εκατομμύρια ανθρώπους να σηκώσουν το κοινωνικό βάρος στις δικές τους πλάτες» τόνισε χαρακτηριστικά για το πρόγραμμα της κοινωνικής ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, ο πρ. Υπουργός, ο οποίος προέβλεψε πως ο λαός καταλαβαίνει την διαφορά και θα εξασφαλίσει στον Αλέξη Τσίπρα άλλη μια τετραετία.

«Η Κυβέρνηση εξασφάλισε πολιτική σταθερότητα, αναβάθμισε την διεθνή παρουσία της Ελλάδας και προσπάθησε να στρέψει το βλέμμα της σε όσους επλήγησαν από την κρίση» σημείωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος ζήτησε την ενεργοποίηση του κόσμου στις προσεχείς εκλογές έτσι ώστε και να ανατάξει την λογική της αποχής καθώς η αποχή θα εξυπηρετήσει μόνο την Νέα Δημοκρατία και τον κοινωνικό όλεθρο που θα φέρει.

Ο πρ. Υπουργός θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Ηγουμενίτσα για επίσκεψη στον ΟΛΗΓ, ενώ θα ακολουθήσει περιοδεία στα Γιάννενα και πιο συγκεκριμένα σε Επιμελητήριο, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, πανεπιστήμιο, ΕΚΑΒ, ΕΛΕΠΑΠ και δημαρχείο. Η περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Ήπειρο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την επίσκεψη του στην Άρτα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσε ο πρ. Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής από την Παραμυθιά:

In this article

Join the Conversation