Ο πολιτιστικός σύλλογος Προδρομίου για τα κούλουμα και την ημέρα της γυναίκας

Καθαρά Δευτέρα στο άνω Προδρομι και τι συνεβη στην εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Ο Μ.Ε.Σ.Προδρομίου διοργάνωνει με την υποστήριξη της Επιτροπής Αναστήλωσης του Δημοτικού Σχολείου, τα κούλουμα στο ιστορικό Δημοτικό Σχολείου Καλαθά στο Προδρομι.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους/ες  και συντοπίτες/σες  μας να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε στον υπέροχο αυτό χώρο και φετος.

Προσφέρονται άφθονη φασολάδα, χαλβάς, λαγάνες, κρασί και αναψυκτικά. Εσεις φέρνετε το κέφι σας και τους χαρταετούς

Ήμερα της Γυναίκας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση- συνάντηση των Γυναικών του χωριού μας που διοργάνωσε  ο Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Προδρομίου.
Η ανταπόκριση στη πρόσκληση ήταν άμεση και με χαρουμενη διάθεση από όλες τις παρευρισκόμενες δημιουργήθηκε μια πολυ όμορφη και ζέστη ατμόσφαιρα.
Για ακόμη μια φορά οι κύριες του χωριού μας απέδειξαν πόσο χρυσοχερες είναι και γέμισαν το μπουφέ με υπέροχα εδέσματα.
Το θέμα της ομιλίας, το οποίο επιμελήθηκε η κοινωνιολογος μας Άννα Βαρβερη, επικεντρώθηκε στα δικαιωματα των γυναικών στις τρίτες χώρες, θέμα το οποίο άγγιξε και προβλημάτισε το κοινο.
Στην εκδήλωση παρευρέθη η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση η οποια απηύθηνε χαιρετισμό και τόνισε την αναγκαιότητα της συμμετοχής και τη δράση των γυναικών στα κοινά και στις διεκδικήσεις.
Το χαιρετισμό της και τις ευχές για την Ημερα Γυναίκας απέστειλε και η Αντιγονη Φίλη, Περιφερειακή Σύμβουλος και χωριανή μας.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορούς σε ένα ευχάριστο κλίμα. Ευχαριστούμε για τη παρουσία τους τα κορίτσια από το Βοήθεια στο Σπίτι. Επίσης να ευχαριστήσουμε για την άρτια εξυπηρέτηση τον Ηλία και τη Ελενη Αντωνίου στον όμορφο χώρο τους(ταβέρνα Το Κάτι Άλλο). Ευχαριστούμε επίσης όλες τις κύριες για την οικονομική στήριξη και φέτος στο Σύλλογο Φλόγα.
Να ευχαριστήσουμε προσωπικά για τη φωτογραφική κάλυψη τη Ρεβέκκα Πέτσιου και για τα εδέσματα τις:
Παναγιουλα Τζακου
Μαρια Σκούρα
Βάνα Γιακη
Θεα Δημητριου
Τασία Χαλιάσου
Βάσω Μπουτα
Ελενη Αντωνιου
Βικη Πετσιου
Μαριαννα Πετσιου
Κασσιανή Πετσιου
Αθανασία Μητση
Δήμητρα Ταχια
Τζενη Μπικα
Μετόπη Σιντορη
Σοφία Σιωζιου
Εφη Παπαφωτη
Λευκοθέα Γεωργίου
Από το Δ.Σ του Μ.Ε.Σ.Π. να ευχηθούμε και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Οι αγωνες και διεκδικησεις συνεχίζονται, αυτο και το μήνυμα της 8ης Μαρτίου.
Να είμαστε καλα και του  χρόνου να ανταμώσουμε ξανά.
In this article

Join the Conversation